De første billeder fra The Crown sæson 3 er landet, og de er spot on!

(Foto: The Crown/Netflix)

The Crown sæson 1 og 2 blev udnævnt som den dyreste series nogensinde, og Netflix har nydt godt af seriens kommercielle succes. Her på Vi Elsker Serier-redaktionen var vi også meget glade for den velproducerede dramaserie, hvor blandt andet Claire Foy brillerede med sit skuespil i rollen som Dronning Elizabeth II.

(Foto: The Crown/Netflix)

Derfor har vi også ventet spændt på at se, hvordan det nye cast tager den store opgave til sig, og indtil videre ser det ret godt ud. Tredje sæson af The Crown kommer til at handle om dronningens liv fra 1964 til de tidlige 70’ere. Olivia Colman (Broadchurch, The Night Manager) tager over fra Claire Foy som Dronning Elizabeth II, Helena Bonham Carter (Ocean’s 8) spiller dronningens søster Prinsesse Margaret og Ben Daniels spiller Margarets mand, fotografen Antony Armstrong-Jones.

(Foto: The Crown/Netflix)
(Foto: The Crown/Netflix)

De nye billeder giver os et første kig på den kommende sæson kommer til at se ud, og ambitionsniveauet er endnu en gang højt for serien, der af mange er blevet sammenlignet med Downton Abbey. Mens du venter på tredje sæson af The Crown kan de to første streames på Netflix.

Læs også: Anmeldelse af The Crown (sæson 1 og 2)

Læs også: Downton Abbey bliver til en film med kendte ansigter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like