Deltag i Vi Elsker Seriers store julekonkurrence

Vi Elsker Seriers store julekonkurrence              

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i vores store julekonkurrence – vi udlover to gavekort á 1000 kr. til Wolt.dk og to gavekort á 500 kr. til Vi Elsker Seriers webshop!

Julen er over os, og december er en måned, hvor de fleste af os heldigvis ikke mangler noget og hvor vi propper os med risengrød, klejner og gløgg.  Men! Der ligger en 1. januar og lurer lige om hjørnet. Dagen hvor nogle har massive tømmermænd, mens andre krøller sig sammen i forfærdelse over at ferien er slut, og hverdagens trummerum genstartes lige om et øjeblik.

Læs også: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i december

Kontoen er måske allerede i minus efter julens gaveræs og du har måske også glemt at købe ind til tømmermændskuren: burgere, chips og cola. Og der står du så. Med den værste start på 2021. Året, der ellers skulle være så forløsende efter et forfærdeligt 2020.

Så hvis du også er den glemsomme type, så skynd dig at tilmelde dig vores store julekonkurrence, hvor du kan vinde et på 1000 kr. til alt det lækre fastfood på Wolt.dk. Sådan kommer du godt ind i det nye år med din yndlingsfastfood til din yndlingsserie!

  1. præmien er et gavekort til Vi Elsker Seriers webshop på 500 kr.

Her kan du finde svedige Funko Pop-figurer med alle dine favoritkarakterer, kopper og krus fra serieland eller eksklusive dvd-bokse af den gamle skole!

Velbekomme!

OBS.: Hvis du allerede abonnerer på vores nyhedsbrev, så bare rolig! Du får også chancen for at vinde de fede præmier. Du skal bare tilmelde dig igen, og så er du med i lodtrækningen. Helt uden at få tilsendt dobbeltnyheder.

Læs også: Kunne du lide Sharp Objects og Big Little Lies; vil du elske The Undoing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like