‘Den som dræber – fanget af mørket’ vender tilbage!

Foto: Den som dræber/Per Arnesen/Viaplay

Profileren Louise Bergstein er tilbage i tredje sæson af ‘Den som dræber – fanget af mørket’, hvor intet er som det ser ud.

Psykologen Louise Bergstein (Natalie Madueño) vender tilbage til politiet efter et midaldrende par er blevet fundet brutalt myrdet foran deres hjem. På trods af traumer fra den sidste sag hun arbejdede på, er Louise sikker i sin vilje til at blive hos politiet.

Hun skal assistere efterforskningslederen Frederik Havgaard (Simon Sears), til at finde morderen. Som efterforskningen skrider frem, bliver Louise selv konfronteret med mørke dele af sin egen fortid.

Tilbage i skoene

Natalie Madueño har spillet Louise de to forrige sæsoner, og ser frem til at vende tilbage i en mere indad seende Louise Bergstein.

“I sidste sæson var Louise igennem en traumatisk oplevelse, og i denne sæson mærker hun for alvor eftervirkningerne af det. Det er en meget mere sårbar og mere menneskelig udgave af Louise, vi får at se denne gang, der må konfrontere sine egne indre dæmoner og sin fortid. Faktisk i en sådan grad, at hun må tage stilling til, hvordan hun vil leve livet fremover” fortæller Natalie Madueño.

Ina Bruhn er tilbage fra de forrige sæsoner som hovedforfatter på Den som dræber – fanget af mørket sæson 3, og serien har  Mads Kamp Thulstrup som konceptuerende instruktør (Bedrag, Og det var Danmark).

Den som dræber – fanget af mørket forventes at få premiere på Viaplay i foråret 2023.

LÆS OGSÅ: Seriemordere, efterforskninger og tilståelser: De bedste true crime-serier på Netflix du måske ikke kender

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘Killing Eve’ sæson 4: Sidste sæson skal svare på mange spørgsmål

LÆS OGSÅ: Søsterskab: Ny nordisk krimiserie får premiere til april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like