Derfor skal du vælge C More

Der er efterhånden mange streaming-tjenester at vælge imellem. C More er måske ikke den mest hypede, men det er ufortjent. Der er meget godt at sige om C More, og den er en af mine personlige favoritter. Her kan du læse hvorfor.

(Foto: Sweetbitter/Plan B Entertainment)

Stort udvalg af gode serier
Ligesom de fleste andre streaming-tjenester har C More et stort udvalg af både nye og gamle serier. Deriblandt den nye dramaserie Sweetbitter med den fantastiske Ella Purnell i hovedrollen som servitricen Tess, der flytter til New York og hvirvles ind i byens pulserende natteliv. Derudover du se de første fire sæsoner af Vikings, John Le Carres medrivende Night Manager og den romantiske Howards End – der er noget for enhver smag. Du kan også kaste dig ud i Mr. Mercedes, Fargo og Pretty Little Liars, og hvis du er i humør til absolutte klassikere, så har C More for nyligt tilføjet alle afsnit af den unikke politiske serie Præsidentens Mænd, som du nu kan få et gensyn med. Og når nu vi taler om klassikere, så bor den ultimative komedieserie Seinfeld også hos C More.

Masser af gode film
Nu elsker vi jo serier, men C More kan mere end det. Streaming-tjenesten bugner nemlig af gode film for både børn og voksne. Her kan blandt andet nævnes klassikere som Jurassic Park, Dødens Gab, Avatar og The Devil Wears Prada. En film bliver jo ikke dårligere af, at man har set den før, og der er mange flere at vælge imellem. Af nyere perler har C More det danske fodboldeventyr Sommeren ’92 med Ulrik Thomsen i hovedrollen som Richard Møller Nielsen, den ustyrligt sjove Bad Moms og den oscarvindende Room fra 2015, som efter min mening er en af de bedste film, der er lavet i mange år.

(Foto: Modus/Miso Film Sweden mfl.)

Masser af skandinaviske krimiserier
Er du fan af spænding, stærkt skuespil og hård realisme? Så er du nok – ligesom mig – fan af skandinaviske krimier. C More har et stort udvalg af nordiske kvalitetskrimier, der blandt andet tæller samtlige filmatiseringer af Sjöwall & Wahlöös kriminalromaner om kriminalassistenten Martin Beck. Derudover kan du også finde den danske serie Dicte samt Frikendt, Broen, Inden vi dør, Springflod og ValkyrienC More. Og så skal serien Modus også nævnes – en spændende ny svensk krimi med mange internationale skuespillere på rollelisten (Kim Catrall medvirker som USA’s præsident i sæson 2).

Børne-tv af høj kvalitet
C More er fantastisk, når det gælder børne-tv. De helt små kan hygge sig med blandt andet Gurli Gris, Thomas Tog og Brandmand Sam, mens de lidt større kan se klassikeren Alfons Åberg og den norske filmeserie Kasper og Sofie. Derudover er C More lige sagen for Astrid Lindgren-fans. Gode gamle Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg bor på C More – i en bedre kvalitet end du finder på fx Ramasjang. Her kan dine børn også se både blandt andet Ronja Røverdatter, Brødrene Løvehjerte og Alle vi børn i Bulderby. Er dine børn mere til tegnefilm, kan I også finde Kæledyrenes Hemmelige Liv, Kaptajn Underhyler, Trolls og Dyrene i HakkebakkeskovenC More.

(Foto: Peaky Blinders/BBC)

Peaky Blinders
Når den engelske serie Peaky Blinders får sit eget punkt på listen, er det, fordi den er en af de bedste serier, der kører lige nu, og det er kun hos C More, at du kan se de nye afsnit. Gangsterserien foregår i Birmingham i 20’erne og er baseret på virkelige begivenheder. Den handler om gangsterfamilien Shelby, og den er barsk i sin skildring af deres bedrifter. Cillian Murphy er overbevisende i rollen som den skruppelløse Tommy Shelby, bandens leder, der med hård hånd styrer slagtes gang. Serien har vundet mange priser og er en anmelderyndling.

God fornøjelse hvis du vælger eller allerede har valgt C More. Herunder kan du læse vores anmeldelse af netop Peaky Blinders og læse om sommerens bedste serier på denne streamingtjeneste.

Læs også: Anmeldelse af Peaky Blinders

Læs også: Sommerens serier på C More

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like