Det skal du se i April

Vi giver dig overblikket over alle de nye serier og sæsoner her. Hver måned kommer der nyt på de forskellige streamingtjenester og derfor vil vi gerne prøve at give dig et hurtigt overblik over hvad du kan glæde dig til at se den kommende måned. Det er hovedsagligt de to store amerikanske tjenester, der giver os sæsonpremiere og nye serier derfor fokuserer vi her på HBO og Netflix.

Kommende serier på HBO:

I april måned skal vi se videre på flere serier fra HBO og nogle er nok mere ventet end andre. Game of Thrones er vist den flest har set frem til her i april.

Game-of-Thrones-6

Mange fans har brugt pausen på at spekulere på om Jon Snow virkelig var død og plakaten for sæson 6 viser at der er god grund til at være i tvivl…

Andre serier som vi i hvert fald også ser frem til er Banshee – læs vores anmeldelse af Banshee sæson 1-3 her.

Også Silicon Valley bliver sjov at skulle følge igen.

Serier på HBO:
Bansheesæson 42. april
Fear The Walking Deadsæson 211. april
Game of Thronessæson 625. april
Silicon Valleysæson 325. april
Veepsæson 525. april

Kommende serier på Netflix:

Netflix leverer intet mindre end to helt nye serier i April måned. Allerede 1. april kommer Netflix med ny underholdning i form af serien The Ranch. En komedieserie med Ashton Kutcher i hovedrollen som Colt, der vender hjem til “The Ranch” i Colorado efter en mislykket football karriere.

the_ranch

Netflix kommer også med en sæson 2 af Unbreakable Kimmy Schmidt. Den første sæson var en stor succes og blev nomineret til en Emmy, så nu er vi klar til følge Kimmy og hendes nye liv i New York igen.

Serier på Netflix:
The Ranchsæson 11. april
Rebellionsæson 18. april
Orphan Blacksæson 415. april
Cuckoosæson 315. april
Unbreakable Kimmy Schmidtsæson 215. april

Hvilken serie glæder du dig mest til at se i april?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *