Det skal du se i November

I november er der, af en eller anden årsag, mange dramaserier, og nogle ville helt sikkert kalde flere af dem for tøseserier… Men det gør jo heller ikke noget – jeg er i hvert fald glad for at kunne fortsætte med både Gilmore Girls og Grey’s Anatomy.

Kommende serier på HBO Nordic:

HBO Nordic kommer med 3. sæson af The Affair d. 21. november. The Affair er en prisbelønnet dramaserie som udforsker de følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser ved en affære uden for ægteskabet.

The Affair
Foto: HBO // The Affair

Umiddelbart synes vi at The Affair er den mest interessante nyhed på HBO Nordics liste, men vi er jo også fortsat godt i gang med at se Westworld og Divorce hver mandag.

Læs også: Anmeldelse af Westworld – første afsnit

Læs også: 2 nye tøseserier på HBO Nordic

Serier på HBO Nordic:
Halfworlds sæson 1 1. november
Aranyélet sæson 2 5. november
Pakt sæson 2 20. november
The Affair sæson 3 21. november

Kommende serier på Netflix:

På Netflix har jeg længe set frem til Gilmore Girls: A Year in the Life, som er en form for sæson 8 af serien. Sæsonen består af 4 afsnit, som har spillefilmslængde. Hvert afsnit repræsentere en årstid, og på den måde får vi lov til at følge Lorelai og Rory i et helt år, med alt hvad det nu kan med bringe af traditioner – for dem har de jo altid været vilde med i Stars Hollow.

Det sidste afsnit af Gilmore Girls sæson 7, blev sendt i Maj 2007, så det bliver spændende at se hvor meget det betyder, at der er gået 9 år siden sidst.

Serien har premiere d. 25. november, så for mit vedkommende ved jeg godt, hvad den weekend kommer til at gå med.

Gilmore Girls
Foto: Netflix // Gilmore Girls 

Læs også: Se den officielle Gilmore Girls trailer

Foruden Gilmore Girls har Netflix en hel del nye serier på programmet her i november – på listen herunder, kan du se de fleste er premiere på sæson 1. Så hvis du er frisk på at prøve noget nyt så er Netflix stedet. En af nyhederne er Netlfix’ helt egen produktion The Crown, som handler om den britiske dronning Elizabeth II, da hun var helt ung og endnu ikke var regent.

thecrown
Foto: Netflix // The Crown

Hvis du er til lidt mere spænding, så kommer Netflix også med den helt nye konspirations thriller Shooter, hvor man følger krigsveteranen Bob Lee Swagger , som bliver sendt tilbage i arbejde for at forhindre et mord på præsidenten. Også Sci-Fi serien The Expanse, som havde premiere for et år siden i USA og som umiddelbart har rigtig gode anmeldelser – ser spændende ud.

Serier på Netflix:
The Good Wife sæson 1-6 1. november
The Expanse sæson 1 3. november
The Crown sæson 1 4. november
Case sæson 1 11. november
Shooter sæson 1 16. november
Paranoid sæson 1 17. november
3% sæson 1 25. november
Gilmore Girls A Year in the Life 25. november

Kommende serier på Viaplay:

For cirka et halv år siden fjernede Viaplay Grey’s Anatomy – jeg var personligt ret utilfreds, for var lige startet forfra. Det skyldes, at jeg i mange år har set i serien i TV og derfor også misset en hel del afsnit, for jeg er ikke hjemme hver mandag. Men de gode nyheder er, at serien er tilbage på Viaplay fra 1. November, så nu kan jeg endelige fortsætte mit projekt – for der er godt nok mange afsnit… Og denne gang er sæson 12 også kommet med, så nu burde man kunne komme helt up to date.

greysanatomy
Grey’s Anatomy

Serien StartUp har premiere senere i november og handler om den smukke iværksætter Izzy, som arbejder hårdt på at realisere sin tech-ide om at skabe en digital valuta, mens bankmanden, Nick desperat forsøger at finde ud af, hvad han stiller op med sin fars mange penge, som ikke er tjent på redelig vis. Sammen kommer de til at kæmpe en risikofyldt kamp, mens en korrupt FBI agent vil gøre alt for at få ramt på dem.

Serier på Viaplay:
Grey's Anatomy sæson 1-12 1. november
Animal Kingdom sæson 1 9. november
StartUp sæson 1 23. november

Hvilke serier skal du se i november?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like