Det skal du se i September

Selvom vi stadig kan nyde lidt indian summer ind i mellem så er september i høj grad starten på efterår og dermed også masser af tid foran skærmen, især hvis du ligesom os har glædet dig som et lille barn til masser af nye sæsoner og serier.

September har flere premiere, men Viaplay kommer med deres første egenproducerede serie Swedish Dicks som ser meget lovende ud. Den har 2 svenskere i hovedrollen som håbløse privatdetektiver i Los Angeles.

Kommende serier på HBO:

HBO giver os 2 helt sprit nye serier i september. Quarry som er en dramaserie om en marinesoldat som vender hjem fra Vietnam i 1972, hvor han oplever, at både hans nærmeste og samfundet frastøder ham.

Den anden nye serie er Better Things som er en komedieserie med Pamela Adlon i hovedrollen, hvor hun som skuespiller og enlig mor til 3 døtre har meget om om ørene. Tidligere har vi se Pamela Adlon i serier som Californication og Louie – og i denne nye serie er hun ydermere også medforfatter og producent.

Better Things
Foto:  HBO // Better Things med Pamela Adlon

En anden serier som ser både underholdende og sjov ud er High Maintence, den er ikke helt ny og har kørt i USA siden 2012, men det gør den jo ikke ringere. Den handler om en fyr som kører rundt på sin cykle og leverer pot til stressede New Yorkere. Et simpelt men underholdende plot.

HBO giver os også sæson 5 af The Walking Dead, men når sæson 7 er på trapperne og har premiere i oktober i USA så kan man jo godt blive lidt utålmodig…

Serier på HBO:
Hit the Floor summer special 6. september
Better Things sæson 1 9. september
Quarry sæson 1 10. september
Masters of Sex sæson 4 12. september
The Walking Dead sæson 5 (alle afsnit) 15. september
High Maintence sæson 1 17. september

Kommende serier på Netflix:

Hos Netflix starter de hårdt ud med 2. sæson af Narcos. Pablo Escobar er på flugt fra fængslet og det hele udvikler sig. Jagten på ham bliver til en regulær “man hunt” og den resultere sågar i flere politiske alliancer som alle har til formål at skaffe ham af vejen.

Narcos
Foto: Netflix // Narcos – sæson 2

Netflix byder også på en nyhed fra Marvels universet. Denne gang er det historien om Luke Cage, der efter et mislykket eksperiment i fængslet får superstyrke og udholdenhed. Han stikker af fra fængslet og gør nu karriere som “superhelt til leje”.

Luke Cage
Foto: Netflix // Marvels Luke Cage med Mahershala Ali i hovedrollen. 

Netflix byder også på en ny sæson af From Dusk till Dawn. Samt en mini-serie der hedder Easy, serien handler om diverse Chicago-typer og deres fumlen gennem livet, og den har tiltrukket rigtig mange store skuespillere bl.a. Orlando Bloom og Malin Akerman.

Serier på Netflix:
Teen Wolf sæson 5 1. september
Narcos sæson 2 2. september
From Dusk till Dawn sæson 3 7. september
Penny Dreadful sæson 1 + 2 20. september
Easy mini-serie 22. september
Marvels Luke Cage sæson 1 30. september
Lost & Found Music Studios sæson 2 30. september

Kommende serier på Viaplay:

Swedish Dicks er den første “Viaplay Original” serie og den er deres helt store satsning her i september. Den handler om 2 dicks altså 2 “dectectives”. Hovedrollen spilles af den svenske hollywood skuespiller Peter Stormare, som vi tidligere har set i Big Lebowski, The Blacklist og Fargo (filmen), hans karakter Ingmar er tidligere stuntmand og nu forsøger han sig som håbløs privatdetektiv i Los Angeles. I første afsnit møder han en anden svensker, DJ’en Alex – spillet af den svenske komiker Johan Glas, og de 2 ender med at blive et fint makkerpar. 

Swedish Dicks
Foto: Viaplay // Swedish Dicks – Ingmar spillet af Peter Stormare

I serien får vi også lov til at opleve ingen ringere end Keanu Reeves i rollen som Ingmars tidligere stuntkollega Tex.

Der er i den grad lagt op til en komedie med højt niveau og med masser af skandinavisk humor.

Serier på Viaplay:
Swedish Dicks sæson 1  2. september

Hvilke serier skal du se i september?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like