Det skal du se på C More i april

(Foto: Rise/NBC Universal Media mfl.)

(Artiklen indeholder sponsorlinks)

Foråret er kommet. I hvert fald når jeg ser på kalenderen. Et blik ud af vinduet fortæller en anden historie – en historie om minusgrader og snefygning. Heldigvis har C More en række nyheder til os i april. Der er tale om både klassikere og nyere serier. Lad os se, hvad de har at byde på:

(Foto: Seinfeld/Castle Rock Entertainment mfl.)

Seinfeld

Alle afsnit er tilgængelige.
Her er der naturligvis ikke tale om en decideret nyhed, men hold da op for en sværvægter C More blænder op for i denne måned. Seinfeld fortjener om nogen titlen ‘klassiker’, og de fleste vil da også – på den ene eller anden måde – have stiftet bekendtskab med serien om Jerry, George, Elaine og Kramer (ja, det er ham med håret). Serien, der oprindeligt blev sendt mellem 1989 og 1998, har dog efterhånden så mange år på bagen, at man må gå ud fra, at mange vil komme til at se Seinfeld for første gang. Og der venter disse seere en stor oplevelse, da det er en af de bedste sitcoms nogensinde. Den er blandt andet kåret til den næstbedst skrevne tv-serie nogensinde af Writers Guild of America – kun overgået af…. The Sopranos!

(Foto: Rise/NBC Universal Media mfl.)

Rise

Pilot-afsnittet er tilgængeligt nu.
Der har været store forventninger til Rise, der er skabt af Jason Katims (bedst kendt for Roswell og Parenthood – sidstnævnte er også tilgængelig på C More). Serien handler om læreren Lou Mazzuchelli, der spilles af Josh Radnor som de fleste kender som Ted fra How I Met Your Mother. Lou har store ambitioner med hensyn til eleverne på Stanton Highs teaterevner, og serien omhandler udfordringerne med at sætte stykket Spring Awakening op. Serien er inspireret af virkeligheden og er baseret på bogen Drama High af Michael Sokolove. De første tre afsnit af serien har fået ganske fine anmeldelser, og det bliver spændende at følge, om resten af første sæson (der er annonceret 10 afsnit) kan leve op til den gode start.

(Foto: Pretty Little Liars/ABC Family mfl.)

Pretty Little Liars

Alle afsnit er tilgængelige.
På samme vis som Rise er Pretty Little Liars baseret på en bog. I tilfældet her på bogserien Pretty Little Liars af Sara Shepard. Serien, der er beskrevet som en teenage-mysterie thriller, handler om en gruppe piger, som ‘hjemsøges’ af en mystisk person ved navn ‘A’, der truer med at afsløre alle deres dybeste hemmeligheder. Hvem er denne ‘A’? Hvad kan denne person finde på at udsætte pigerne for? Og… har det hele mon noget at gøre med deres tidligere leder Allisons død? Du kan få svar på disse spørgsmål ved at se seriens 7 sæsoner på C More.

(Foto: The West Wing/Warner Bros. Television mfl.)

The West Wing

Kan du huske verden før House of Cards? Nej, vel. Men den fandtes faktisk. Og en af de serier, der beskæftigede sig med amerikansk politik dengang var The West Wing, der havde premiere i 1999. Serien omhandler den demokratiske præsident Josiah Bartlet (Martin Sheen) og fik stor ros for graden af realisme. Udover Sheen bød rollelisten også på Rob Lowe, Allison Janney (Oscar-vinder i år), Alan Alda og John Goodman. The West Wing kan, selvom den modtog 3 Golden Globes og 26 (!) Emmy-priser, ikke helt hamle op med Seinfeld og The Sopranos på førnævnte liste over bedst skrevne tv-serier. Men den 10. plads den fik er ret godt, når man tænker over det.

Lad os håbe, at det danske forår snart kommer, og ellers bare glæde os over, at der med ovenstående C More-premierer burde være noget for enhver smag til at komme igennem april med.

God fornøjelse!

Prøv C More gratis i 14 dage. Læs mere her

Læs også: Det skal du se på C More i marts

Læs også: Dette skal du se på HBO Nordic i april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like