Det skal du se på C More i maj

(Foto: Mr. Mercedes/Sonar Entertainment)

C More byder i maj på en succesfuld ”serieisering” af Stephen Kings Mr. Mercedes, og så har vi glædet os helt enormt til et gensyn med Aaron Sorkins klassiker-serie, The West Wing.

(Foto: Mr. Mercedes/Sonar Entertainment)

Mr. Mercedes

Hele sæson 1 er tilgængelig fra den 10. maj. En gal seriemorder (Harry Treadaway) går fri efter at have kørt lige ind i en menneskemængde i en stjålet Mercedes. To år senere genoptager den pensionerede mordefterforsker Bill Hodges (Brendan Gleeson) sagen, da han modtager en række makabre meddelelser. Mr. Mercedes er en amerikansk thrillerserie baseret på Stephen Kings bestseller.

(Foto: The West Wing/Warner Bros. Television mfl.)

Præsidentens mænd

Alle sæsoner er tilgængelige fra 14. maj. Den klassiske serie Præsidentens mænd også kendt som The West Wing kan nu nydes igen. Vi har glædet os til at (gen)se den demokratiske præsident Josiah Bartlet (Martin Sheen) i aktion, og nyde serien, der fik stor ros for graden af realisme. The West Wing modtog i alt 26 (!) Emmy-priser, da den kørte over skærmen i sin tid.

(Foto: Ice/Fuqua Films/David Dolson)

Ice – sæson 2

Tilgængelig fra den 18. maj. Krimidramaserie om en familie i Los Angeles, der kæmper sig frem i den kyniske diamantbranche. I anden sæson er Jake og Freddy på jagt efter en diamant, der kan bringe dem tilbage på toppen. Samtidig forsøger gamle fjender at drive en kile ned imellem dem. Serien er skabt af Antoine Fuqua, (Southpaw og Training Day) og James Manos, Jr. (The Sopranos, The Shield og Dexter).

Læs også: Anmeldelse af Mr. Mercedes

Læs også: 5 fede serier på C More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like