Det skal du se på HBO Nordic i april

(Foto: Westworld/HBO Nordic)

April bliver en fantastisk måned på HBO Nordic. Vi glæder os til et gensyn med både Westworld og The Handmaid’s Tale. Derudover kommer der også flere nye serier, der måske kan være en kærkommen erstatning for det manglende forår.

(Foto: Freakish/HBO Nordic)

Freakish

Sæson 1 og 2 bliver tilgængelige 1. april
En eksplosion i et kemisk anlæg slipper en gruppe voldelige mutanter løs i nærheden af den lokale skole, og skolens elever bliver derfor nødt til at stå sammen for at overleve. Imens de kæmper for at beskytte sig mod de rovdyrslignende zombier, skal de samtidig forholde sig til en række andre udfordringer – en hemmelig graviditet, en problematisk forelskelse og den katastrofale sandhed om, hvad der forårsagede eksplosionen. Seriens medvirkende er overvejende amerikanske influencers og social media-kendisser.

(Foto: You’ve Been Tagged/HBO Nordic)

You’ve been tagged

Sæson 1 bliver tilgængelig 1. april, og sæson 2 bliver tilgængelig 9. april
En række voldelige videoer fra en ukendt bruger, der kalder sig ‘monkeyman’, viser sig at være rettet mod en gruppe gymnasiepiger – Hailey, Rowan og Elisia – der har en fælles, uforklarlig fortid. Serien er en moderne thriller, som udforsker nogle af de risici, der følger med de sociale mediers anonymitet.

(Foto: Guidance/HBO Nordic)

Guidance

Sæson 1 og 2 bliver tilgængelige 1. april, og sæson 3 bliver tilgængelig 17. april
Sandheden bag en række skandaløse billeder af skolens mest populære pige bliver afdækket via ugentlige sessioner med skolevejlederen Anna. Selvom Anna har intentioner om at finde frem til sandheden på pragmatisk vis, må hun hurtigt sande, at der skal uortodokse metoder i brug for at lære teenagerne på skolen at kende. Ingen er, som de udgiver sig for at være – det gælder både skolens lækre fyr, den anonyme pige med vægtproblemer, 12-talsstudenten, den socialt udstødte og den smukke, gådefulde pige, der startede det hele.

(Foto: Famous in Love/HBO Nordic)

Famous in Love

Sæson 2 får premiere 5. april
Bella Thorne er tilbage som Hollywoods “It Girl”, Paige Townsen, i 2. sæson af Famous in Love, hvor der bliver skruet yderligere op for dramatikken. Serien er produceret af I. Marlene King (Pretty Little Liars) og er baseret på en roman af Rebecca Serle.

(Foto: Hard Sun/Hal Shinnie – BBC)

Hard Sun

Premiere 6. april
Hard Sun er et pre-apokalyptisk krimidrama, der udspiller sig i nutidens London. Hovedpersonerne er to politibetjente, Charlie Hicks og Elaine Renko, der bliver sat til at undersøge en hackers død. Det, der ligner en rutinemæssig undersøgelse, kaster pludselig nogle spor af sig, som viser, at verden står over for en mystisk, kosmisk begivenhed, der kan ødelægge alt. Den umage politiduos opdagelse er dog ikke populær blandt magthaverne, og pludselig bliver Hicks og Renko nødt til at beskytte sig mod MI5-operatører, der forsøger at gøre det af med dem. Hvordan kan de redde sig selv og deres familier og samtidig opretholde loven i en verden, der er ved at gå under? Agyness Deyn og Jim Sturgess spiller hovedrollerne.

(Foto: Bosch/HBO Nordic)

Bosch

Sæson 4 får premiere 14. april
I sæson 4 af Bosch bliver en advokat myrdet, lige inden han skal i gang med en borgerrettighedsretssag imod LAPD. Harry Bosch bliver kaldt ind for at lede en taskforce, der skal tage sig af efterforskningen, og Bosch bliver nødt til at forfølge alle spor – også dem, der peger på hans egen afdeling. Endnu et mord bliver begået, og langsomt må Bosch sande, at han skal i gang med at granske sin egen fortid for at kunne løse sagen. Serien er baseret på Michael Connellys populære romaner.

(Foto: Wyatt Cenac’s Problem Areas/HBO Nordic)

Wyatt Cenac’s Problem Areas

Premiere 14. april
HBOs nye komedie-dokumentarserie, der er produceret af Wyatt Cenac, Ezra Edelman og John Oliver, følger den Emmy-vindende komiker og forfatter Wyatt Cenac, når han udforsker nogle af tidens mest presserende spørgsmål i USA. Showet er den seneste tilføjelse til HBOs late night talkshows med Real Time with Bill Maher og Last Week Tonight with John Oliver i spidsen. I programmet vil Cenac, der i en længere periode var korrespondent for The Daily Show, tage rundt i USA og undersøger en række sociale og kulturelle problemer. Cenac vil også jonglere med mere harmløse problematikker og hver uge tilbyde komiske løsninger til hverdagens udfordringer.

(Foto: Fear the Walking Dead/Richard Phibbs-AMC)

Fear the Walking Dead

Sæson 4 får premiere 16. april
Den populære AMC-serie er tilbage med 4. sæson, og for første gang i seriens historie vil man i denne sæson kunne opleve en karakter fra søsterserien The Walking Dead, nemlig Lennie James’ karakter Morgan Jones. Foruden James slutter skuespilleren Maggie Grace (Lost) sig også til seriens cast, bestående af Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo og Danay Garcia. I denne sæson blander karakterernes umiddelbare fortid sig med en usikker nutid, hvor de står over for nye venner, fjender og trusler. De kæmper en konstant kamp for og mod hinanden – og mod en horde af levende døde.

(Foto: Westworld/HBO Nordic)

Westworld

Sæson 2 får premiere 23. april
Efter at 1. sæson blev den mest sete 1. sæson af en HBO-serie nogensinde, er Westworld nu endelig tilbage med 2. sæson. Det er endnu en gang Jonathan Nolan og Lisa Joy, der står bag, og blandt de medvirkende vender blandt andre Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard), Ed Harris (The Man in Black) og Ingrid Bolsø Berdal (Armistice) tilbage i denne sæson. De to svenske skuespillere, Gustaf Skarsgård og Fares Fares, slutter sig også til castet denne gang.

(Foto: The Handmaid’s Tale/Hulu)

The Handmaid’s Tale

Sæson 2 får premiere 26. april
Når den prisvindende dramaserie The Handmaid’s Tale vender tilbage, bliver det med hele to afsnit på premieredagen. 2. sæson følger Offred/June (Elisabeth Moss), hvor vi slap hende i 1. sæson: Gravid og i gang med at kæmpe for at befri sit kommende barn fra Gileads dystopiske rædsler. “Gilead er indeni i dig”, er et af Aunt Lydias favoritudtryk, og i denne sæson vil alle karaktererne enten vinde over eller underkaste sig denne mørke sandhed. Serien er skabt af Bruce Miller og er baseret på Margaret Atwoods roman.

Læs også: HBO Nordic giver dig 3 gode grunde til ikke at hade mandagen

Læs også: De bedste krimiserier på HBO Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like