Det skal du se på HBO Nordic i maj

(Foto: Patrick Melrose/SHOWTIME)

Sommeren er næsten over os, men når du har brug for en pause fra solen, eller er blevet liiidt for solbrændt er der masser af godt, nyt indhold at finde på HBO Nordic i maj. Vi glæder os bl.a. til at se den J.K. Rowling-baserede serie C.B. Strike, og Benedict Cumbetbatch i hovedrollen i Patrick Melrose.

(Foto: The Strain/FX)

The Strain

Hele sæson 3 er tilgængelig. The Strain er en horrorserie om dr. Ephraim Goodweather, leder af Center for Disease Control Canary Team i New York, der med sit forskerhold undersøger et mystisk virusudbrud, hvis kendetegn ligner træk fra en gammel ond vampyrslægt. Efterhånden som udbruddet breder sig, går Eph, sammen med forskerholdet og en gruppe almindelige borgere, i krig for at forsvare menneskeslægten. Serien er skabt af Guillermo del Toro og Chuck Hogan.

(Foto: I’m Dying Up Herel/SHOWTIME)

I’m Dying Up Here

Hele sæson 2 er tilgængelig. Showtime-komedieserien udforsker Los Angeles’ berømte scene for standupcomedy i 1970’erne, hvor legender som David Letterman, Jay Leno og Richard Pryor indledte deres karrierer. Serien ser nærmere på de inspirerende, beskadigede og sammensatte personligheder, der stiller sig alene op foran et publikum i et forsøg på at opnå berømmelse og rigdom. Serien er executive produceret af Jim Carrey og skabt af Dave Flebotte.

(Foto: All Night/Hulu)

All Night

Alle episoder bliver tilgængelige 12. maj. High School-komedieserien All Night fra Awesomeness TV/Hulu følger en gruppe studerende under en vild studenterfest, hvor de gør alt for at udleve deres vildeste drømme for den sidste del af deres skoleår.

(Foto: Patrick Melrose/SHOWTIME)

Patrick Melrose

Miniserie med premiere 14. maj. Patrick Melrose er baseret på den anmelderroste, semibiografiske bogserie af Edward St. Aubyn i fem dele. I den nye dramaserie fra Sky Atlantic og Showtime får den engelske overklasse en overhaling, og man følger Patrick Melroses (Benedict Cumberbatch) historie fra børnemishandling til heroinafhængighed og rehabilitering. En historie, der både er oprivende og underholdende. Blandt de øvrige medvirkende er Jennifer Jason Leigh, Hugo Weaving og Allison Williams.

(Foto: C.B. Strike/BBC)

C.B. Strike

Ny miniserie med premiere 18. maj. Serien er baseret på romanerne af Harry Potter-skaberen J.K. Rowling under pseudonymet Robert Galbraith. I hovedrollen finder vi Tom Burke (Only God Forgives), som spiller Strike – en krigsveteran, der arbejder som privatdetektiv i London. Strike er skadet både fysisk og psykisk, men samtidig har han et unikt talent for at løse mordgåder. De tre første afsnit er baseret på den første bog i serien, The Cuckoo’s Calling, instrueret af Michael Keillor. De næste to afsnit er baseret på anden bog, The Silkworm, instrueret af Kieron Hawkes, og de sidste to afsnit er baseret på tredje bog, Career of Evil, instrueret af Charles Sturridge. Alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen.

(Foto: Mafia Only Kills in Summer/ Rai Fiction)

Mafia Only Kills in Summer

2. sæson får premiere 23. maj. Denne tv-serie er baseret på den prisvindende og anmelderroste film af samme navn, instrueret af Pierfrancesco Diliberto. Historien begynder i 1979 i Palermo og følger den unge dreng Salvatore og hans familie. Mens Salvatore forelsker sig i den nye pige Alice i skolen og konkurrerer om hendes gunst med sin bedste ven Fofó, forsøger hans far Lorenzo at forblive tro mod sine principper i en by, hvor mafiaens regler gør sig gældende. Men jo mere han kæmper imod mafiaens uundgåelige indflydelse, des mere må han gå på kompromis.

(Foto: SIX/A+E Studios)

SIX

2. sæson får premiere 29. maj. SIX er inspireret af SEAL Team Six’ virkelige missioner. Enheden er bedst kendt for at have dræbt Osama bin Laden, og serien har fået hjælp af et tidligere medlem af specialstyrkerne for at sikre, at skildringen er autentisk og præcis, samtidig med at missionernes hemmelige elementer ikke afsløres. SIX er historien om sammenholdet i en specialstyrkeenhed, som er den bedste i sit felt. I denne sæson slutter Olivia Munn (The Newsroom) og Eric Ladin (The Killing) sig til castet, der består af Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba og Edwin Hodge.

Læs også: HBO Nordic giver dig 3 gode grunde til ikke at hade mandagen

Læs også: 10 klassiske serier du skal se på HBO Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like