Det skal du se på Netflix i april

(Foto: The Alienist/Netflix)

Netflix byder på flere spændende titler i april. Blandt andet har vi glædet os til den mørke thriller The Alienist, der forhåbentlig er en slags Mindhunter i slutningen af det 19. århundrede. Se hele oversigten her:

(Foto: Lost In Space/Netflix)

Lost In Space

Sæson 1 tilgængelig den 13. april
Lost in Space er en Netflix Original baseret på den klassiske science fiction-serie fra 1960’erne. Serien foregår 30 år i fremtiden, hvor kolonier i rummet er blevet en realitet. Robinson-familien er blevet udvalgt til at tage af sted til et nyt liv i en bedre verden. Men da de nye kolonister bliver skubbet ud af kurs, må de gøre alt de kan for at overleve i et fremmed miljø, der er lysår væk fra deres originale destination.

(Foto: The Alienist/Netflix)

The Alienist

Sæson 1 tilgængelig den 19. april
The Alienist er en thrillerserie, der foregår i New Yorks underverden i slutningen af det 19. århundrede. Laszlo Kreizler arbejder indenfor et nyt felt i kriminal efterforskning, hvor analysen af morderes psykologi kan være nøglen til at finde andre mordere. Serien er baseret på bogen af Caleb Carr, og på rollelisten ses bl.a. Daniel Brühl, Luke Evans og Dakota Fanning.

(Foto: Troy: Fall of a City/Netflix)

Troy: Fall of a City

Sæson 1 tilgængelig den 6. april
Da Helena og Paris forelsker sig begynder en række begivenheder at udfolde sig, og dermed true både deres familier og Troja.

(Foto: Money Heist/Netflix)

Money Heist

Del 2 er tilgængelig den 6. april
Otte tyve låser sig inde i den spanske nationalbank med nogle gidsler, mens en mestertyv manipulerer politiet til at udføre sin plan.

(Foto: 3%/Netflix)

3%

Sæson 2 er tilgængelig den 27. april
En postapokalyptisk thriller, der foregår i en nær fremtid i Brasilien. Her får nogle særligt udvalgte lov til at blive en del af et privilegeret samfund efter en intens proces.

(Foto: Dope/Netflix)

Dope

Sæson 2 er tilgængelig 20. april
Dokumentarserie, der følger dem der sælger, bruger og kæmper mod stoffer i USA og Mexico.

(Foto: Happy!/Netflix)

Happy!

Sæson 1 er tilgængelig den 26. april
En såret lejemorder bliver venner med sin bortførte datters fantasiven – en glad, flyvende og blå enhjørning.

Læs også: Anmeldelse af Black Mirror 4

Læs også: Anmeldelse af Ozark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like