Disse nye serier skal du se i April!

Den værste vinter er nu forhåbentligt ved at være passé. Ihvertfald for i år. Fuglene er så småt begyndt at pippe om morgenen, og de store streamingtjenester bliver ved med at kaste fantastiske serier efter os, som vi kan mæske os i.

April måned er en ren serie-lækkerbisken, og vi har nedenfor  prøvet at samle lidt op på, hvad du kan vente dig på Netflix, Viaplay & HBO Nordic:

 

Netflix

Hinterland – Sæson 2

Premiere 01/04/2017

Chewing Gum – Sæson 2
Premiere 04/04/2017

The Get Down – Part 2
Premiere 07/04/2017

Dawn Of The Croods – Sæson 3
Premiere 07/04/2017

Win It All
Premiere 07/04/2017

Better Call Saul – Sæson 3


Premiere 11/04/2017

Sandy Wexler
Premiere 14/04/2017

Chelsea – Sæson 2
Premiere 14/04/2017

Girlboss – Sæson 1


Premiere 21/04/2017


Bill Nye Saves The World
– Sæson 1
Premiere 21/04/2017

Hot Girls Wanted: Turned On – Sæson 1
Premiere 21/04/2017

Sand Castle
Premiere 21/04/2017

The Mr. Peabody & Sherman Show – Sæson 4
Premiere 21/04/2017

Small Crimes
Premiere 28/04/2017

Casting Jonbenet
Premiere 28/04/2017

 Viaplay

Underground

En af de mest anmelderroste drama serier er tilbage med en længeventede og ikke midst fængslende sæson 2. I jagten efter frihed fra en frygtindgydende bomuldsplantage begiver en gruppe slaver sig ud på den livsfarlig rejse, som strækker sig over 160 km. Undervejs får de hjælp fra en oprørsk par, der selv er imod slaveri, hvilket kan være afgørende for om de overlever eller ej.

Skuespillere: Jurnee Mollett-Bell (The Great Debaters), Aldis (Straight Outta Compton), Alano Miller (Jane the Virgin), Christopher Meloni (Law & Order)

Viaplaya nu

Veni Vidi Vici

Thomas Bo Larsen, som i serien spiller Karsten Daugaard, en dansk filminstruktør, der af økonomiske årsager, bliver tvunget til at forlade filmindustrien for at tage et “rigtigt” job,som slagter, på sin svigerfars økologiske svinefarm, noget som han fra dag ét ikke bryder sig om. Redningen bliver hans gamle ven og producer, Vincent, som tilbyder en vej tilbage til filmbranchen med et godt betalt filmjob, som pornofilmsinstruktør. Arbejdet er dog ikke uden problemer for Karsten, og snart fører han et dobbeltliv, som sætter både hans eget og familiens liv i fare.

Skuespillere: Rafael Edholm, Thomas Bo Larsen, Livia Millhagen, Mikael Segerström, Michael Wincott, Sven Melander, Kodje Akolor, Zinat Pirzaeh

Premiere foråret 2017

Hassel

I første sæson følger vi politimanden Roland Hassel og hans kolleger i kampen mod den stadig tiltagende og voldelige kriminalitet i Stockholm. Da Hassels chef og mentor brutalt myrdes på gaden, bliver Hassel pludselig trukket ind i en hensynsløs verden med magt, penge og korruption – en gråzone, hvor intet er, som det ser ud, og alt synes at hænge sammen. Jo tættere Hassel kommer på sandheden, desto farligere bliver det for hans familie. Der findes en udvej for Hassel, men det betyder også at han vil blive tvunget til at krydse alle moralske grænser.

Skuespillere: Ola Rapace, Tomas Laustiola, Shanti Roney, Aliette Opheim, Ana Gil, Nanna Blondell

Premiere høsten 2017

 

 

HBO Nordic

 


Image DIMENSION 404
Premiere 5. april.Lea Michele (Glee) og Robert Buckley (One Tree Hill) har hovedrollerne i første afsnit af sci-fi-serien Dimension 404, der er inspireret af internettets legendariske fejlkode 404. De 6 episoder tager fat i mystiske historier, som ikke kan forklares, og hvert afsnit er som en tur på “the weird side of the web”. Seriens tre første afsnit bliver tilgængelige på premieredatoen.

Image CLIQUE
Hele første sæson bliver tilgængelig 10. aprilEn thrillerserie om sex, stoffer og klikedannelse på et universitet i Edinburgh. De to veninder Georgia (Aisling Franciosi) og Holly (Synnove Karlsen) starter sammen på universitetet, og de bliver fascineret af en glamourøs og ambitiøs in-klike, som viser sig at være farligt selskab. Serien er skabt af Skins-forfatter Jess Brittain, og den er delvist baseret på hendes egne oplevelser.

Image GUERRILLA
Miniserien får premiere 17. aprilGuerrilla er inspireret af de virkelige optøjer i 1970’ernes London, da en stor gruppe mennesker gjorde oprør imod racediskrimination. Idris Elba (The Wire) spiller en af hovedrollerne i serien, der fortæller historien om et politisk aktivt par (Freida Pinto og Babou Ceesay), hvis forhold og værdier testes, da de befrier en politisk fange og danner en radikal modstandsbevægelse. Miniserien er skrevet og instrueret af Oscar-vinder John Ridley (12 Years a Slave).

Image VEEP
6. sæson får premiere 17. aprilDen tidligere Seinfeld-stjerne Julia Louis-Dreyfus vender tilbage i rollen som Selina Meyer, senatoren, der blev vicepræsident og siden præsident, i den politiske satireserie Veep. Det endte katastrofalt for Selina i sæson 5, hvor hun måtte overlade jobbet til en anden. I 6. sæson forsøger Selina og hendes team endnu en gang at gøre sig bemærket, og det er ikke altid på den gode måde.

Image THE LEFTOVERS
3. sæson får premiere 17. aprilNora (Carrie Coon) og Kevin (Justin Theroux) er flygtet til Australien i et nyt forsøg på at overleve i en verden, hvor folk forsvinder uden grund. 140 millioner mennesker er allerede forsvundet, og meget tyder på, at dommedag er på vej i seriens sidste sæson. Lost-forfatter Damon Lindelof og Tom Perrotta står bag den prisvindende serie, der også har Liv Tyler og Amy Brenneman på rollelisten.

Image FARGO

3. sæson får premiere 20. aprilEwan McGregor har en dobbeltrolle som to brødre i 3. sæson af Fargo, der udspiller sig i 2010, fire år efter første sæson. En fejde mellem de to brødre udvikler sig katastrofalt og ender med et mord. Som altid med Fargo er det en ny historie med et nyt cast. Carrie Coon (The Leftovers) og David Thewlis (Harry Potter) er på rollelisten, og bag serien står Noah Hawley og Joel og Ethan Coen. Serien er baseret på Coen-brødrenes Oscar-vindende film af samme navn.


Image BOSCH
Hele 3. sæson får premiere 22. aprilHarry Bosch (Titus Welliver) har nok at se til med mordsager på arbejdet som LAPD-kriminalbetjent, og på hjemmefronten venter teenagedatteren, der er flyttet ind hos Bosch. Harry har stadig ikke tilgivet sig selv for ikke at fange sin mors morder i tide, og den gamle sag får betydning, da en involveret i sagen findes myrdet. Serien er baseret på Michael Connellys bestseller-krimier The Black Echo og A Darkness More Than Night.

Image THE IMMORTAL LIFE OF HENRIETTA LACKS
Premiere 23. aprilOprah Winfrey og Rose Byrne er hovedpersonerne i filmatiseringen af Rebecca Skloots anmelderroste bestseller, der handler om en afro-amerikansk kvinde, hvis celler blev brugt til epokegørende medicinsk forskning. I filmen følger vi Henriettas datter, Deborah (Oprah Winfrey), som med hjælp fra journalisten Rebecca Skloot (Rose Byrne) graver i moderens historie. Filmen er instrueret af George C. Wolfe og produceret af Oprah Winfrey og Alan Ball.

Image SILICON VALLEY
4. sæson får premiere 24. aprilTech-nørderne er tilbage i 4. sæson af den Emmy-vindende komedieserie Silicon Valley. Richard, Erlich, Dinesh, Gilfoyle og Jared er dygtige til at programmere, men ikke lige så gode til at tackle succes og tænke økonomisk. I 4. sæson melder Richard ud, at han vil forlade teamet for at kaste sig ud i nye, vilde IT-projekter. Serien er skabt af Mike Judge, John Altschuler, Dave Krinsky og Alec Berg.

Image BERLIN STATION
Hele første sæson får premiere 28. aprilDen walisiske skuespiller Rhys Ifans (Notting Hill) spiller sammen med Richard Armitage i spiondramaet Berlin Station. Armitage er agenten Daniel Miller, som bliver sendt til en CIA-base i Berlin for at afsløre en whistleblower. Miller bliver guidet af den hærdede agent Hector DeJean (Ifans), og han lærer hurtigt, at han ikke kan stole på nogen, og at det er nervepirrende, intenst og farligt at være undercover i Berlin.

God fornøjelse med serier i April!

 

Læs også: Er True Detective sæson 3 på tegnebrættet?

Læs også: De 4 bedste grunde til at høre podcast-serier!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like