Disse serier skal du se på C More i november

 

(Foto: Twitter)

 

(Denne artikel indeholder sponsorerede links)

Det er højsæson for at bingewatche serier i de sene efterårsmåneder. Er du til spænding, drama og hårdtslående gangsterserier, så giver C More dig rigeligt med grunde til at smække benene op og overgive dig til flere timers underholdning.

Personligt glæder vi os hos VI ELSKER SERIER  til at følge vores egen Paprika Steen i sæson to af serien Modus, som du kan læse mere om nedenunder. Jeg er personligt midt i første sæson af serien, og det lover godt, hvis anden sæson kan holde samme spændingsniveau.

Peaky Blinders er et must see, hvis du elsker gangsterfilm og serier. Derfor er det næsten pinligt at erkende, at jeg ikke selv har fået set mere end fire afsnit af sæson 1. Det skal siges, at jeg synes, det var fire fremragende afsnit, der bygger op til et stærkt univers, trods Birminghams fattige slumkvarterer ikke ligefrem er den mest opløftende ramme for en serie. På en eller anden måde har jeg dog en fornemmelse af, at denne serie ikke kan foregå andre steder end i Birmingham.

 

SERIER

 

(Foto: C More)

2/11 MODUS 2 – Når anden sæson af Modus starter, er den amerikanske præsident Helen Tyler (Kim Catrall) på statsbesøg i Stockholm, hvor hun forsvinder sporløst under mystiske omstændigheder. Midt i det intense politiarbejde, anført af politikommissær Alva Roos (Paprika Steen), foregår der også en magtkamp mellem et panikslagent USA og et ansvarligt Sverige, da truslen mod en af verdens mægtigste personer, sætter verden på den anden ende. Inger Johanne (Melinda Kinnaman) og Ingvar (Henrik Norlén) drages ind i jagten på sandheden. Men det går snart op for dem, at de ikke kan stole på nogen. Også med Greg Wise og Billy Campbell.

(Foto: You Tube)

 

6/11 THE GIRLFRIEND EXPERIENCE II – Kulissen er det kommende amerikanske midtvejsvalg i 2018. Vi følger det uventede og komplekse forhold mellem den viljestærke Erica Myles (Anna Friel), der er controller for en republikansk politisk kommite og den meget intelligente Anna Greenwald (Louisa Krause), der sørger for kvindeligt selskab, når det behøves og som er den bedste inden for sit felt. Erica er under et intenst pres, idet hun skal levere, når det gælder økonomisk støtte til den politiske kommite. Undervejs møder hun Anna og hyrer hende til at afpresse en magtfuld mørkepenge fundraiser. Efterfølgende indleder Erica og Anna et kompliceret forhold med følsomhed, dominans og underkastelse – noget der pludselig også tiltrækker Ericas manipulerende eks-kæreste. Et mix af arbejdspres og personlig ustabilitet leder Erica ned af både en professionel og personlig sti, hun får svært ved at styre!

(Foto: C More) 

(Dato er ikke helt på plads endnu)  PEAKY BLINDERS 4 – December 1925: Tommy Shelby OBE (Cillian Murphy) har opnået legitimitet uden fortilfælde. Men den tidligere gangster er også helt alene. Da den øvrige familie har fremmedgjort ham, fokuserer han nu kun på sine forretninger. Men da han modtager et mystisk brev juleaften, går det op for Tommy, at hans familie er truet af udryddelse! Da fjenden kommer tæt på, flygter Tommy fra sit hus og vender tilbage til det eneste sikre sted han kender: Small Heath i Birmingham – slumkvarteret han voksede op i. Nu hvor de står over for den største trussel nogensinde, så tvinges Shelby familien til stå sammen, gribe til våben og kæmpe for overlevelse.

Du kan lige nu få C More gratis i 14 dage. Bestil her.

Se BBC trailer til Peaky Blinders sæson 4 her:

Læs også: Vind 2 x et halvt års abonnement på C More!

Læs også: C More har masser af serier til efterårshygge med ungerne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like