Disse serier skal du se på Netflix i december

Julen nærmer sig med hastige skridt, men hos VI ELSKER SERIER lader vi os ikke stresse, men blot glædes over at der er endnu flere mørke timer at se serier i.

Af Netflix’ udvalg glæder vi os særligt til den tyske version af ’Stranger Things’, ’Dark’, som du kan læse meget mere om nedenfor. Derudover er der også underholdning til børnene på vej – når de ikke liiige er optaget af diverse julekalendere.


(Foto: Dark/Netflix)

Dark – sæson 1

Den mest lovende udgivelse på Netflix i december er den tyske satsning ’Dark’, der er en familiesaga med et overnaturligt twist. Serien foregår i en tysk by, hvor to børns forsvinden sætter gang i afsløringerne hos fire familier.


(Foto: The Crown/Netflix)

The Crown – Sæson 2

’The Crown’ følger de politiske rivaliseringer og romancer Dronning Elizabeth den Anden oplever i den sidste halvdel af det 20. århundrede.


(Foto: Timeless/Netflix)

Timeless – sæson 1

En historiker, en soldat og en programmør springer i tiden, og jager kriminelle, der forsøger at forstyrre vores rum-tids-kontinuum.

Troll Hunters – del 2

En helt almindelig dreng finder en magisk amulet, der gør ham til den næste Toldejæger og en kriger i både hans egen og den skjulte troldeverden.

Læs også: Danskerne er de tredjebedste serie-bingere i verden!

Læs også: Ny sæson af Gilmore Girls på vej?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like