Dødbringende Våben – Serien! Er du ikke oppe at køre?

Det er nemlig rigtigt – Dødbringende Våben kommer som serie. Igen bliver den crazy hvide betjent sat sammen med den stressramte sorte betjent. Og jeg der troede at ”the funny odd-couple” døde i midten af 90’erne.

Dødbringende Våben-filmene var vel nok, udover Mad Max, de film der sendte Mel Gibson op i Hollywoods stratosfære. Nu kommer filmene så som serie, men uden Mel Gibson. I stedet er rollen som Martin Riggs gået til Clayne Crawford. Måske kender du ham fra 24, A Walk to Remember og Rectify. Nej? Jeg kender ham heller ikke…

Damon ”funny guy” Wayans, skal spille Roger Murtaugh, Martin Riggs’ partner der i filmene blev spillet af Danny Glover. Han er heller ikke med i serien. Damon Wayans kender du fra The Last Boyscout med Bruce Willis i starten af 90’erne. Et relevant valg…

Derudover skal Hollywood-instruktøren McG instruere piloten. Han har lavet Terminator Salvation og Charlie’s Angels-filmene, så på et eller andet tidspunkt må det vel lykkedes for ham.

Der er nok gået agurketider i serieverdenen siden man serie-fiserer Dødbringende Våben – filmene. Film som i virkeligheden allerede selv var en serie på 4. Jeg forudser at serien ”goes dark” for at gøre sig selv interessant. Det er vældigt populært lige nu. Jo mørkere jo bedre lige indtil vi slet ikke kan se noget. Uanset, så må vi nok give det en chance for Martin Riggs var faktisk en super spændende karakter. Forpint og selvmorderisk, men alligevel dybt charmerende og et komplet anderledes bud på en politi-detektiv. Eller var han super spændende, fordi han blev spillet af Mel Gibson? Det vil vise sig.

Anyways, plottet er som følgende:

Texaneren Martin Riggs har mistet sin kone og barn og flytter til Lala Land for at begynde på en frisk. Her bliver han sat i tomands-gruppe med Roger Murtaugh som lige har fået et mindre hjerteanfald og må undgå stress i sit liv.

Hvad er det man siger… Gammel mælk på nye flasker? Noget i den stil.

Så lad os følge trop og sammen hjælpe producerne i Hollywood med at serie-fisere gamle film.

Hvilke andre film synes du skal serie-fiseres?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like