Donald Trump og James Comey krydser klinger i ny serie

Foto: The Comey Rule/HBO Nordic

The Comey Rule går bag kulisserne i Det Hvide Hus, og portrætterer opgøret mellem FBI-chefen, James Comey, og USA’s præsident, Donald Trump.

Foto: The Comey Rule/HBO Nordic

 The Comey Rule er en ny politisk thriller i miniserie-format på HBO Nordic. Serien er instrueret og skrevet af Billy Ray (The Hunger Games, Gemini Man) og behandler sagen, hvor FBI undersøgte Trumps forbindelser til den russiske indblanding i den amerikansk valgkamp i 2016.

I seriens trailer ses Jeff Daniels (Dum og dummere, The Martian) i rollen som det tårnhøje etiske fyrtårn James Comey, mens rollen som USA’s 45. præsident spilles af Brendan Gleeson (Braveheart, Harry Potter).

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic i oktober: The Walking Dead, En mand der hedder Ove-forfatter og Susanne Biers miniserie

The Comey Rule er i fire afsnit og får premiere på HBO Nordic d. 28. september.

The Comey Rule baserer sig på bog skrevet af den ene hovedkarakter

Denne politiske thrillerserie er baseret på bogen A Higher Loyalty, der er skrevet af seriens virkelige hovedkarakter, James Comey. I bogen giver Comey sin version af sagen, der i sidste ende medførte den tidligere FBI-chefs afskedigelse i 2017.

Udover Daniels og Gleeson, der portrætterer de to kamphaner Trump og Comey, medvirker en række prominente skuespillere også i The Comey Rule. På rollelisten ses bl.a. Holly Hunter (Succession, The Piano), Michael Kelly (House of Cards) og Jennifer Ehle (Stolthed og fordom).

LÆS OGSÅ: Serien vs. bøgerne: 5 gange Game of Thrones skulle have holdt sig til bøgerne

The Comey Rule får premiere få uger før det amerikanske præsidentvalg i november 2020.

Se traileren til The Comey Rule

LÆS OGSÅ: Raised by Wolves og The Undoing: 8 serier vi kan glæde os til på HBO Nordic i resten af 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like