Downton Abbey bliver til en film… med kendte ansigter!

(Foto: Downton Abbey/Carnival Film & Television)

Så er det blevet bekræftet – Downton Abbey, der indtil videre har tryllebundet fans i 52 afsnit over 6 sæsoner, bliver fulgt op af en film. Og med dette er de gode nyheder ikke ovre, for det er desuden blevet annonceret, at en del af de skuespillere vi kender fra serien, også vil optræde i filmen – blandt andre Hugh Bonneville som Robert Crawley, Michelle Dockery, der spillede Lady Mary Crawley og Maggie Smith som Violet Crawley.

(Foto: Downton Abbey/Carnival Film & Television)

Udover gengangerne på skuespilfronten, vil filmen byde på et glædeligt gensyn med instruktør Brian Percival, som instruerede pilot-afsnittet af den originale serie, ligesom Julian Fellowes skriver og producerer. Lederen af produktionsselskabet Carnival Films har udtalt følgende om projektet: “Da tv-serien lakkede mod enden, var det vores drøm at give de millionvis af fans verden over en film, og nu – efter at det er lykkedes at samle mange af stjernerne – kan vi i nærmeste fremtid starte produktionen.” 

(Foto: Downton Abbey/Carnival Film & Television)

Produktionen af filmen begynder til september, og indtil da kan du altså ‘varme op’ med de klassiske afsnit af Downton Abbey, som har vundet både BAFTA-, Golden Globe- og Emmy-priser. Vi Elsker Serier vil naturligvis skrive om eventuelle opdateringer vedrørende film-projektet.

Læs også: Anmeldelse af Downton Abbey

Læs også: Anmeldelse af The Crown (sæson 1 og 2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like