DR-serien ‘Carmen Curlers’ giver dig en masse genkendelige ansigter på rollelisten

Foto: Carmen Curlers/Tine Harden/DR

Carmen Curlers er en fiktiv bearbejdning af den virkelige virksomhed, og serien har tiltrukket flere store danske stjerne til rollelisten.

Carmen Curlers tager udgangspunkt i den sande historie om produktet Carmen Curlers, der vendte op og ned på manges liv i en dansk provinsby. Historien vil følge produktet Carmen Curlers fra sin spæde start i opfinderen Axels kælder til, at produktet bliver en verdensomspændende succes.

Serien følger både den entreprenante side hos fabrikkens ledelse, men også de kvinder som for første gang får et arbejde og egen privatøkonomi. Dette fører til  noget af en brud i den traditionelle familie sammensætning, og de normer der er hos de to køn i 60’erne.

Serien tager fra virkeligheden i form at den forandring, der gik igennem Danmark i 1960’erne, og i Carmen Curlers virksomheden, men der slutter virkeligheden så. Alle karaktererne er opdigtet til serien, selv om f. eks en af hovedpersonerne, Axel, er stærkt inspireret af den virkelige grundlægger af Carmen Curlers, Arne Bybjerg.

Imponerende rolleliste

I rollen som den entreprenante Axel ser vi Morten Hee Andersen, som du måske kender fra serierne Fred til Lands og Herrens Veje og den biografaktuelle spillefilm Margrete den Første. Axels partner i curlereventyret er husmandskonen Birthe, som spilles af Maria Rossing, kendt bl.a. fra serier som Sneengle og Bedrag og Bedre skilt end aldrig.

Ud over Morten Hee Andersen og Maria Rossing medvirker også Lars Ranthe (Kastanjemanden, Druk), Rosalinde Mynster (Den som dræber, Badehotellet), Mille Lehfeldt (Lykke), Christian Tafdrup (Borgen, Herrens Veje), Fanny Bornedal (Forhøret, ’Equinox’), Nicolai Jørgensen (Doggystyle, Badehotellet) og Signe Egholm (Med i den kommende sæson af Borgen, Kastanjemanden) i bærende roller i Carmen Curlers.

Carmen Curlers får premiere på DR1 og DRTV i efteråret 2022.

LÆS OGSÅ: Første billeder udgivet fra den danskproduceret Netflixserie ‘Nisser’

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘Nine Perfect Strangers’: Er en stjernebesat rolleliste et varsel om middelmådighed?

LÆS OGSÅ: Boba Fett serien får premieredato og plakat

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like