Er du din kæreste serieutro?

Nyheder – Er du din kæreste serieutro?

Jaja jeg ved det godt, der var Valentins dag her i februar, og i den anledning burde man jo nok have skruet lidt ekstra op for charmen, gået en ekstra tur med hunden, taget opvasken, måske endda have købt en lille gave eller på anden vis givet den som proletar-Romeo.

Jeg har desværre en ret kynisk tilståelse, jeg lå på sofaen og så serier, fuldstændigt hæmningsløst overgivet til mine egne egocentriske behov. Min bedre halvdel lå på samme tidspunkt og tog tjansen med at putte vores knapt to årige dreng, der viser spæde symptomer på tidlig trodsalder.

Planen var selvfølgelig, at vi skulle have spist en god middag sammen, kigget hinanden lidt i øjnene og have set en serie, men i det moderne familieliv har disse stunder det jo med at blive til bristede illusioner.

Læs også: Netflix undersøgelse de rigtige serie vaner forbedrer dit sex og kærlighedsliv

Jeg undskylder mig med, at det nok ikke var så slemt, fordi min kæreste sikkert var faldet i søvn til serien alligevel,  det kommer jeg nærmere ind på. Og så undskylder jeg mig også med, at jeg trods alt ikke har været min kæreste serieutro.

Hvis du ikke kender begrebet serieutro, så kan jeg sige, at det kort fortalt handler om, at man begynder at se en serie sammen som par, hvorefter den ene part vælger at cheate og se et par eller flere afsnit forud. Dette kaldes altså serieutroskab!

www.freestock.com

I Danmark er vi tilsyneladende ikke så slemme til det som i udlandet. Kun 35% af os er serieutro i Danmark, hvorimod dette tal er ca 10% højere i udlandet. Denne analyse er lavet Netflix.

En af grundene til at jeg ikke døjer så meget med at være serieutro, er måske fordi min kæreste ikke er lige så stor en serienørd som mig selv.

Min kæreste og jeg havde besluttet os for at se serien The Affair (apropos utroskab) for et par uger siden. Det endte sådan set ikke med, at jeg på nogen måde var hende utro, fordi 20 minutter inde i serien lå hun og sov. Og det er iøvrigt det generelle billede, når Mr.Romance vælger at skrue op for blusset og skabe lidt hyggelig seriestemning. Jeg skulle mene, at jeg derfor ikke tæller med i de 35% seriecheaters der huserer og skaber gnidninger i parforholdene derude.

Læs også: Serier der er gode at se sammen som par

Jeg vil nok også erkende, at hvis det reelt var en udfordring, og jeg eksempelvis havde en kæreste der var rendyrket ”bingewathcer” og seriefreak som mig selv, så ville jeg efter al sandsynlighed, godt kunne se mig selv i rollen som lidt af en ”cheater”. Der er jo ikke noget værre end at vente på det næste afsnit, hvis man først er blevet hooked. Så nytter det jo ikke noget, at hun skal på arbejde, på studiet eller andet der ville kunne komme i vejen for at ”binge”, right?

Hvis du endelig er en af dem, der giver din hjertenskær falske forhåbninger om, at I skal til at genfinde gløden ved hjælp af streamingtjenesterne, så hør i det mindste lige hvad Netflix mener  du kan gøre, hvis du beslutter dig for at cheate.

Se Netflix guide til seriecheaters her:

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like