Dyk ned i sexkulten NXIVM på C More

Foto: India Oxenberg i SEDUCED: Inside The NXIVM Cult 2020/C More

C More har premiere på en minidokumentarserie om sekten NXIVM og dens leder Keith Raniere, der bl.a. er dømt for at holde kvinder som sexslaver.

Fra d. 12. februar kan dokumentarserien Seduced: Inside the NXIVM Cult ses på streaming-tjenesten C More. Dokumentaren dykker ned i den sande historie om organisationen NXIVM, der skabte overskrifter verden over, da den blev afsløret som en voldelig, kvindehandlende sekt.

I Seduced: Inside the NXIVM Cult fortæller filmproducent og skuespiller India Oxenberg, om sin tid i sekten. Hun er datter af Dollars-stjernen Cathrine Oxenberg, der selv tidligere har medvirket i HBO-serien The Vow om sine oplevelser og hvordan hun forsøgte at få datteren ud af kulten.

I den rystende dokumentarserie beretter Oxenberg historien om den selvproklamerede selvhjælpsgruppes metoder til at indfange sine ofre. Organisationen påstod at kunne hjælpe kvinderne med at nå deres personlige mål gennem en række kurser og seminarer, men efterlod i stedet kvinderne med svære traumer efter de mange overgreb.

’Smallville’-skuespiller under anklage

I juni 2019 blev den dengang 58-årige Keith Raniere idømt 120 års fængsel ved en domstol i New York-bydelen Brooklyn. Raniere blev kendt skyldig i samtlige tiltaler, der indebar en række grusomme forhold, bl.a. trafficking og at have holdt kvinder som sexslaver, brændemærket og udsultet dem.

Under retssagen i 2019 kom det frem, at der var flere unge skuespillere blandt sektens ofre, men også at Allison Mack, der spillede Chloe i Smallville, havde en rolle at spille her. Hun var på anklagebænken, sigtet for at rekruttere nye medlemmer til sekten.

Historien om den uhyggelige sexkult bliver fortalt over fire afsnit i minidokumentaren, der har premiere d. 12. februar på C More.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: Your Honor, Lupin og Outlander

LÆS OGSÅ: Knutby-mordet: Ny true crime-serie på vej til HBO Nordic

LÆS OGSÅ: David Tennant spiller hovedrollen i ny true crime-serie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like