Dynasty bliver genoplivet!

Dynasty

Blandt ældre mennesker – heriblandt min mormor- er serien kendt som Dollars, og jeg har altid rodet rundt i det navn og så Dallas, som var den anden amerikanske serie, min mormor også så. Men Dynasty er altså Dollars – på dansk – og det er den med Joan Collins som den manipulerende Alexis Colby!

Nu kommer serien altså så igen, og den vil blive en moderne genoplivning af historien om to af Amerikas rigeste familier – The Carringtons og The Colbys og deres rivalisering om penge og magt! Serien vil følge perspektivet fra Fallon Carrington, datteren af Blake Carrington, og så Krystle som hendes soon-to-be stedmor! Det skal nok blive melodramatisk af allerhøjeste klasse med en masse intriger, lokumsaftaler og mon ikke et mord i ny og næ? Hvem der er med, hvornår den kommer og alt det der, ved ingen endnu. Så sig til din mormor, at du nok skal fortælle hende det, så snart vi ved noget mere her på sitet!

Den oprindelige serie Dynasty kørte fra 1981-89 og foregik oprindeligt i Denver. Den var en af de største amerikanske sæbeoperaer i 80’erne og en af Aaron Spellings allerstørste successer udover selvfølgelig Beverly Hills 90210!

Læs også: Serier og Slik fra 80’erne 

Læs også: Kvinder vi ikke glemmer fra serier i 90’erne 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like