Emmy-nomineret superhelteserie viser, hvad der er i vente med ny trailer

Anthony Starr som Homelander, The Boys sæson 3 / Foto: Amazon Studios

Den Emmy nominerede serie, ‘The Boys’, fra Prime Video vender tilbage d. 3. juni og den første officielle trailer lige landet.

Den satiriske, volddige og humoristiske superhelteserie vender snart tilbage på Prime Video, og den første officielle trailer er kommet. Efter begivenhederne i slutningen af anden sæson er der faldet ro på. Et år er gået uden de store problemer.

Butcher (Karl Urban) arbejder for regeringen, under tilsyn af Hughie (Jack Quaid) af alle mennesker. Homelander (Antony Starr) er sat i skak, men der sværmer rygter om et anti-superheltevåben, hvilket sætter en mindre krig i gang.

En konfrontation opstår mellem The Seven og The Boys der sætter dem på sporet af den første superhelt, Soldier Boy (Jensen Ackles).

Se den officielle trailer

Satiren er klar fra første skud da Homelander er i gang med en undskyldningstur i pressen over valget af kæreste, som viste sig at være det være værste for en mand i offentligheden at blive sat i flæng med.

Butcher er klar til at balancere slagmarken med piller der giver folk superkræfter i 24 timer, hvilket fører som du måske kan gætte til en masse blod og ødelæggelse.

Tredje sæson af The Boys får premiere på Prime Video d. 3. juni.

LÆS OGSÅ: Fra kriminel i ‘Alfa’ til snu advokat: Dansk skuespiller medvirker i virkelighedsbaseret dramaserie om Nokia

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Der er meget få fluer i suppen i Watergate-serien ‘Gaslit’ med Julia Roberts

LÆS OGSÅ: Quentin Tarantino fortæller historien: Joseph Gordon-Levitt spiller hovedrollen i ny serie om Uber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like