En film om The Log Lady fra Twin Peaks… Ja tak herfra!

(Foto: Twin Peaks: The Return/Showtime mfl.)
(Foto: Twin Peaks: The Return/Showtime mfl.)

The Log Lady er en af de mest ikoniske karakterer fra Twin Peaks-universet. Hun døde desværre 4 dage efter at hun filmede sin sidste scene i den nyeste udgave af serien. Det var en enormt stærk oplevelse som passioneret Twin Peaks-fan, at se hendes karakter dø i serien, med den viden, at det også skete i virkeligheden. Hendes rigtige navn er i øvrigt Catherine Coulson.

Hendes venskab med instruktøren af Twin Peaks: David Lynchgår helt tilbage til 1971, og hun har også arbejdet med ham på filmen Eraserhead. Instruktøren har det med at trække på venner og netværk, så derfor er det måske også mindre underligt at Catherine Coulson faktisk har været gift med Jack Nance, der jo spillede Henry i Eraserhead og Pete Martell i Twin Peaks. Da han døde var David Lynch med til at lave filmen: I don`t know Jack, der var en slags hyldest til skuespilleren.

Nu har David Lynch givet grønt lys til en film om The Log Lady/Catherine Coulson. Filmens instruktør er Richard Green (Ham der spillede konferencier i Club Silencio i Mulholland Drive), der også var ven med Catherine Coulson og blev introduceret til David Lynch gennem hende.

Du kan være med til at gøre denne film til en realitet ved at støtte projektet med et mindre beløb på crowdfunding-platformen Kickstarter. Du kan støtte med helt ned til 5 eller 10 kroner. Fundingen slutter d.16/6. Læs mere og støt her.

Du kan også melde dig ind i vores Serieklub, hvor du udover at støtte vores uafhængige arbejde også får en masse rabatter hos vores partnere og en gratis plakat.

Vi overfører 10% af de indtægter vi får ind for nye medlemskaber af serieklubben de næste 3 dage til dette projekt. Resten af pengene bruger vi på at udvikle sitet og på at holde arrangementer for seriefans i Danmark. Se billeder fra vores Twin Peaks-events i Aalborg og København herunder.

Vi håber på jeres støtte!

Billeder fra serieklub-arrangementer (Twin Peaks-tema):

Aalborg

København

 

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

Læs også: Det skal du se på Netflix i juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like