Endelig! Mr. Robot på HBO Nordic 1. juli!

Mr. Robot

Endelig, endelig, endelig kommer Mr. Robot på en lovlig streamingstjeneste! Ja, jeg havde næsten overvejet om jeg skulle snige mig ind på et torrent-site og så lige nappe den, men jeg holdt mig fra det! – og det var sværere end at holde sig fra cigaretterne, kan jeg fortælle dig! Jeg glæder mig SÅ meget til at se denne serie. Her har du 10 grunde hvorfor:

  1. Mr. Robot er en cool titel!
  2. Christian Slater er med!
  3. Christian Slater har en STOR rolle!
  4. Mr. Robot ER Christian Slater!
  5. Mr. Robot er en sej, mystisk undergrundshacker!
  6. Mr. Robot rekrutterer det unge computergeni, Elliot!
  7. Mr. Robot og Elliot skal hacke verden til et bedre selv!
  8. Alle evil corporations skal ned med nakken!
  9. Danske Niels Arden Oplev (Mænd der hader kvinder) har instrueret første afsnit!
  10. Og Christian Slater er med!

Der er langt imellem de helt forrygende serier, men jeg håber så meget at Mr. Robot kan leve op til de massive forventninger der igennem lang tids venten og søgen har vokset sig større og større i mit hoved. Bring on 1. juli!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like