Endnu en Stephen King-bog bliver en serie!

(Foto: Under the Dome/CBS)
(Foto: Under the Dome/CBS)

Efter at vi i år både har fået Mr. Mercedes og Castle Rock, får endnu en af Stephen Kings bøger nu et ansigtsløft af den lille skærm.

Bogen Joyland foregår i 1973 og handler om college-fyren Devin Jones, som får et sommerjob i en forlystelsespark i North Carolina og – selvfølgelig – lige pludselig skal håndtere et mord oveni alt det andet, som college-fyre normalt gennemgår.

Manuskriptforfatter Chris Peña (som blandt andet har arbejdet på Jane the Virgin) er på projektet, sammen med Cyrus Nowrasteh, som var bag miniserien The path to 9/11 – de to vil skrive manuskriptet og producere første afsnit.

Producer Bill Haber, som vil producere serien gennem Oscar Productions (som for øvrigt stod for den Emmy-nominerede minisere, Nightmares and dreamscapes: from the stories of Stephen King) har allerede udtalt, at de er beærede over at arbejde sammen med King endnu en gang.

Selvom en del af Kings arbejde er blevet lavet til film eller serier, er det først for alvor nu, hvor de får fart på den lille skærm – især efter succesen med IT, som kom ud i september sidste år, er der nu plads til endnu flere serier af King – og hvis der er en ting, King har, så er det historier.

Jeg glæder mig til at se om Joyland bliver til noget, og i så fald, hvor den ender henne!

Læs også: Anmeldelse af Castle Rock

Læs også: Anmeldelse af Mr. Mercedes

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like