Formidling af film, serier og podcasts: Er du vores nye universitetspraktikant?

Vi elsker serier

Elsker du serier, film og podcasts så meget, at du bruger en stor del af din fritid på det? Og leder du efter et praktikforløb, hvor du endelig kan få lov til at arbejde med det, du elsker? Så læs videre her.

I Nordic Streamers søger vi en universitetspraktikant til forårssemestret 2022. Vi leder efter dig, der har lyst til at være en del af vores redaktion, hvor vores arbejde er at skrive og fortælle om det, vi elsker: serier, film og podcasts.

Afhængigt af dine kvalifikationer og ønsker kommer du til at arbejde med:

  • Nyheder
  • Nyhedsbreve
  • Opsætning af artikler i WordPress
  • SoMe-opgaver på både Facebook og Instagram
  • Artikler
  • Interviews
  • SEO-artikler
  • Events
  • Sponsoreret indhold
  • … og ikke mindst dine egne projekter, som du selv er med til at udtænke og sætte dit præg på

Opgaverne kræver passion for serier, film og/eller podcasts og forståelse for at skabe indhold, som vores følgere sætter pris på. Vi tilbyder humor på lavt plan, indsigt i og forståelse for en kreativ medievirksomhed på højt plan samt stor tillid til, at du kan løse opgaver på egen hånd.

Efter dit praktikforløb hos os er det vores mål, at du er blevet bedre til at løse forskelligartede formidlingsopgaver, og at du har fået stor forståelse for at arbejde med indhold på forskellige kanaler og platforme.

Vi forestiller os, at du studerer et formidlingsfag såsom kommunikation eller journalistik, at du kan være hos os i forårssemestret, og at du kan bidrage til den gode stemning i redaktionen.

Lyder praktikken som noget for dig, så send os en ansøgning, hvori du fortæller, hvilke af arbejdsopgaverne du helst vil arbejde med, og hvilken type indhold du brænder for. Send også gerne et eksempel på en formidlingsopgave, du tidligere har løst, eksempelvis en artikel, nyhedsbreve eller andet.

Send din ansøgning senest 1. november 2021 til trine@vielskerserier.dk

Opstart 3. januar eller snarest derefter i København.

Om Nordic Streamers

I 2016 lancerede vi Vi Elsker Serier som en hjemmeside (www.vielskerserier.dk) med artikler om og anmeldelser af serier. Siden har Vi Elsker Serier vokset sig til en medievirksomhed, der producerer artikler, videoindhold, podcasts, interviews og andet indhold om serier. Og vi elsker det. I marts 2021 fik Vi Elsker Serier en tvilling i Vi Elsker Streaming (www.vielskerstreaming.dk) med indhold om film, tv, podcasts og lydbøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like