Ewan McGregor castet til Fargo sæson 3

Fargo

Med først Billy Bob Thornton, Martin Freeman i sæson 1 og Kirsten Dunst i sæson 2 har Fargo endnu engang sikret sig stjernestøv med ingen ringere end Ewan McGregor som hovedrolleindehaver i sæson 3 i den Emmyvindende amerikanske serie.

For det første er det rigtig gode nyheder, at Fargo-teamet laver endnu en sæson, og at vi får Ewan McGregor at se i sæson 3 gør det hele bare endnu bedre.

Sæsonen vil omhandle to brødre ved navn Emmit og Ray Stussy, som begge skal spilles af Hollywoodstjernen. Emmit – en family man og parkeringsplads-kongen af Minnesota ser sig selv som manifestationen af den amerikanske drøm, hvorimod Lillebroren Ray ikke er faldt ligeså heldigt ud. Med topmave og på vej til at blive skaldet, arbejder Ray som tilsynsværge og skyder skylden på hans egen mangel på succes over på broren. Det er så Fargo-ish som det kan blive, og begivenhederne vil foregå i 2010 efter begivenhederne fra første sæson. Om de to sæsoner bliver flettet sammen er uvist.

Dermed ser det ud til at Ewan McGregor skal spille overfor sig selv, men det er heller ikke første gang. I Michael Bay-filmen The Island fra 2005 spillede Ewan McGregor clonen Lincoln Six Echo der var uvidende om at han kun var til som mulig organdonor for rigmanden Tom Lincoln, som altså også blev spillet af Ewan McGregor.

Produktionen på Fargo sæson 3 begynder senere i dette år og får premiere i 2017 på FX. Forhåbentligt kommer den derefter hurtigt på HBO Nordic ligesom alle de andre, så vi alle herhjemme også kan få glæde af at se selveste Ewan McGregor i Fargouniverset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like