Fanboys & Finkultur – Første del: Twin Peaks The Return ” 1 år efter”

(Foto: Fanboys & Finkultur/Vi Elsker Serier)

Vi elsker mange typer af serier på redaktionen. Men der er få serier, der ligefrem kan lede til, at man tilbringer en hel weekend med fans fra hele verden, der møder op i kostumer inspireret af serien. Det er tilfældet med Twin Peaks, og det stopper faktisk ikke der. Vi er så store fans af serien, at vi er gået igang med at bygge et stort fan-community i Danmark, fordi der er mange der har det ligesom os. Du kan bl.a læse om et interview vi lavede med et par af vores følgere, der også er hardcore fans lige her. Jeg har personligt været, ja nærmest besat af serien siden jeg var ti år gammel. Jeg vil faktisk påstå at Vi Elsker Serier aldrig var blevet til, hvis det ikke var for Twin Peaks. Da jeg første gang mødte Andreas Halskov, efter at have set ham på TV, tænkte jeg: “Wow! Jeg er sgu ikke alene”. Den mand er jo en vaskeægte Twin Peaks-ekspert! Den overbevisning har jeg siden fået bekræftet ved flere lejligheder. Vi er sidenhen gået hen og blevet rigtigt gode venner, og vi er lige nu igang med sindssygt mange spændende projekter. Et af projekterne kan vi præsentere nu, og det håber vi, at I tager rigtig godt imod.

Formatet hedder ‘Fanboys & Finkultur’. Det er et web-tv format, hvor hvert afsnit varer ca. 30 minutter. Det første afsnit, der ikke overraskende handler om Twin Peaks er dog en “Special edition”, der varer omkring 40 minutter. Det er jo en serie, der er svær ikke at gå helt i dybden med. Vi kunne faktisk bruge 20 afsnit alene på denne serie. Hvis det første afsnit bliver en succes, så bringer vi gerne endnu flere Twin Peaks-afsnit. Det kræver dog, at du hjælper os, hvilket du kan gøre på flere måder:

  • Meld dig ind i vores serieklub og kom gratis med til alle vores events i hele landet. Der er oftest begrænsede pladser, men serieklub-medlemmer får altid mulighed for at reservere først. Du kan melde dig ind her. Brug rabatkoden VES30 og få 2 måneder gratis. Det koster hvad der svarer til 15 kr. pr. måned for et helt år (180 kr.). Den samlede pris er altså 150 kr. det første år. Læs om fordele og tilmeld dig her.
  • Abonner på vores YouTube-kanal, så vi kan nå endnu bredere ud. Så får du også en update, hver gang vi lægger nye videoer på. Der vil også være eksklusive fordele og tilbud til dem, der også følger os på YouTube.

Vi håber på, at I vil tage godt imod formatet, og vi glæder os allerede til at præsentere det næste afsnit senere i år.

Fanboys & finkultur første del: Twin Peaks The Return “1 år efter”:

Læs også: Kaffe og fan-teorier; 1. Del: Twin Peaks The Return

Læs også: Anmeldelse af Twin Peaks The Return

 

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like