Fargo sæson 3 kommer i april – se kort klip her!

Fargo main media

 

Ewan McGregor spiller ikke bare eén men to hovedroller når han i tredje sæson af den succesfulde serie Fargo skal spille brødrene Emmit og Ray.

Nu er det blevet bekræftet, at serien har præmiere d.19/4 på FX, og bliver tilgængelig på HBO Nordic d.20/4 ligesom de to tidligere sæsoner.

Fargo, er inspireret af filmen af samme navn, som personligt er en af flere Coen film jeg holder meget af. Jeg har stadig sæson to af denne serie til gode, men glæder mig til at få den og sæson 3 set, så snart de lander på HBO Nordic.

I klippet nedenfor ser vi Ewan McGregor i rollen som sagsbehandleren Ray Stussy, der lever et lidet flatterende liv, med en del komplekser der efter sigende har en del at gøre med hans storebror Emmit, der har mere succes som ejendomsmægler. Det er meget sparsomme informationer vi har fået omkring den tredje sæson, men vi ved dog at handlingen udspiller sig i år 2010 i kølige Minnesota.

I andre roller ses Ewan McGregor altså selv som Ray’s storebror Emmit, og derudover er Scoot McNairy (Halt & Cath Fire) og Michael Stuhlbarg (Boardwalk Empire) også at finde blandt skuespillerne i serien.

Sæson 3 kan som sagt ses d.20/4 på HBO Nordic, hvor de to øvrige sæsoner også vil være tilgængelige. (Bliv ikke forvirret over, at der står d. 19. april i klippet – det er fordi de er 6 timer bagud i USA i forhold til os – Fargo bliver stadig tilgængeligt herhjemme samtidig med over there, vi når bare lige at komme en dato foran.)

https://www.youtube.com/watch?v=Z7eUN5NPZp8

Læs også: Taboo og Billions vender tilbage med nye sæsoner

Læs også: Game of Thrones præmiere-dato og teaser offentliggjort!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like