Flere hæsblæsende trailers til Daredevil sæson 3

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

I september delte vi vores forhåbninger om, at der ville komme trailers i fuld længde til den ventede sæson 3 af Marvels Daredevil i forbindelse med årets New York Comic-Con. Det skal vi godt nok lige love for, at der gjorde.

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

For det første udgav Netflix en trailer på lige over to minutter, der giver os den hidtil bedste forsmag på, hvad vi kan glæde os til den 19. oktober. Du kan se de eksplosive herligheder her:

En isnende, pulserende lydside, der akkompagnerer de mørke, smukke billeder. En helt, hvis selvdestruktive tvivl presser sig på og baner vejen for tvivlsomme metoder. Skurken Wilson Fisk, der virker mere intens og motiveret end nogensinde før med sin plan om at forpurre Daredevils omdømme. Velkoreograferet action kommer vi heller ikke til at mangle. Showrunner Erik Oleson udtaler, at han er særligt stolt af en kampscene, der foregår i en parkeringskælder – han placerer den faktisk i samme kategori som den famøse hallway fight fra første sæson.

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

Gavehumøret har dog været helt i top, for vi blev faktisk forkælet med endnu en trailer, der er noget kortere, men som også giver meget at glæde sig til. Se med her:

Som titlen angiver, møder vi FBI-agenten Benjamin Poindexter, der spilles af Wilson Bethel (How to Get Away with Murder). Fisk ser et enormt potentiale i den forvirrede agent, der kan myrde med stort set hvad som helst. Det er tydeligt, at vi kommer til at være vidne til oprindelseshistorien af fanfavoritten Bullseye.

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

Det er mere end to et halvt år siden, at anden sæson havde premiere, og vi glæder os derfor meget over, at der ikke engang er to ugers ventetid tilbage. Forventningerne er bestemt kun blevet højere efter at have set de nye trailers.

Læs også: DC Comic TV #1: Arrow

Læs også: DC Comic TV #2: The Flash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like