Første billeder udgivet fra Viaplays nye krimiserie ‘TROM’ med Ulrich Thomsen

TROM / Foto: Viaplay

Ulrich Thomsen har hovedrollen i den nye Viaplay Original serie, der er den første danske serie sat på Færørene.

Hannis Martinsson (Ulrich Thomsen) modtager en uventet besked fra Sonja á Heyggi, en færøsk aktivist og dyrerettighedsforkæmper. Hun forklarer at hun er Hannis’ datter og at hendes liv er i fare.

Hannis vender således tilbage til Færørene hvor han voksede op for at finde Sonja, der nu er forsvundet. Han finder til sin store overraskelse og skræk hendes lig under en af de traditionelle hvalfangster.

Hannis egen efterforskning af sagen kommes på tværs af lokalpolitiet, og langsomt begynder Hannis langsomt at få øjnene op for det lille lokalsamfunds hemmeligheder og løgne.

Første gang for Thomsen på Færørene

Holdet optog på Færørene i foråret og sommeren, hvilket var til stor glæde for den danske Ulrich Thomsen, der aldrig før har været på Færørene.

”I sommer afsluttede vi optagelserne af serien på Færøerne, og jeg har derfor tilbragt nogle længere perioder dér, det har været meget spændende. Naturen på Færøerne er en smuk men også barsk oplevelse, og den kommer i høj grad også til at være en vigtig medspiller i TROM” fortæller Ulrich Thomsen.

Se de første billeder her

Foto: TROM/Viaplay
Foto: TROM/Viaplay
Foto: TROM/Viaplay

TROM vil bestå af seks afsnit, og vil have premiere eksklusivt på Viaplay i starten af 2022.

LÆS OGSÅ: Skaberne af ‘Kastanjemanden’: Derfor er vi så gode til krimiserier i Danmark

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘Black Summer’: Sæson to har helt klart skruet op for gyset

LÆS OGSÅ: Dræberdukken Chucky genopstår i nye serie: Se traileren

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like