‘Forhøret’ sæson 2: 5 gode grunde til at se med

Foto: Forhøret sæson 2/NENT Group/Viaplay

Den nye sæson af Forhøret med Trine Dyrholm har netop haft premiere, og du kan godt begynde at glæde dig, hvis du ikke allerede har set den.

Anden sæson af den nervepirrende Viaplay Original-serie Forhøret fik premiere den 29. august.

Se film og serier på Viaplay: Prøv 2 uger gratis

Den første sæson var en kæmpe succes og vellidt af både publikum og anmeldere. Nu bliver historien ført videre med genkendelige ansigter og et nyt mysterium.

Se traileren og få fem gode grunde til, hvorfor du skal følge med i anden sæson af ForhøretViaplay.

1. Mere Trine Dyrholm

Trine Dyrholm spillede i første sæson af Forhøret en sidekarakter, men hun er i anden sæson at finde i hovedrollen.

Trine Dyrholm er en af de bedste skuespillere, vi har i Danmark, så at have hende i hovedrollen garanterer, at sæson to ikke kommer til at mangle noget på skuespilfronten.

Resten af rollelisten bør i dén grad også trække opmærksomhed, for listen er virkelig stærk. Ulrich Thomsen, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Leander Bornedal, Olaf Johannessen samt svenske Pernilla August optræder alle i den nye sæson.

2. Ny nervepirrende historie

Mens den første sæson fokuserede på opklaringen af Bjørn og Susannes datters død, så handler anden sæson om en mordggåde, der involverer endnu en ung pige.

For da Susanne vender tilbage til sit arbejde som psykolog, afslører en klient, at en ung pige skal dø, og her begynder sæsonens nye nervepirrende historie.

Denne gang kender vi flere af karakterernes baggrundshistorier, så du får i denne sæson desuden mulighed for at grave et spadestik dybere i sindene hos Susanne, Bjørn og Richard.

3. Nordiske mestre i krimiserier

Viaplay kan efterhånden kalde sig nordisk mester i at strikke krimier sammen.

Deres bagkatalog består af flere gedigne krimier som Den som dræber – Fanget af mørket, Advokaten og Okkuperet, og i dét selskab passer Forhøret uhyggeligt godt.

Så hvis du var én af dem, der sad helt ude på kanten af sofasædet til én af Viaplays andre krimiserier, har du endnu en god grund til at se den nye (og gamle) sæson af Forhøret.

Prøv 2 uger gratis

Få 2 uger gratis adgang til Viaplay her.

På Viaplay kan du udover Forhøret se andre krimiserier som Den som dræber – Fanget af mørket, populære komedieserier som Pørni og kultklassikere som Pulp Fiction.

4. Christoffer Boe

Du skal have levet med dit tv slukket i de seneste par år for ikke at vide, hvem instruktør og manuskriptforfatter Christoffer Boe er. Han har bl.a. instrueret miniserien Kriger, den populære film Journal 64 og den biografaktuelle Smagen af Slut med Nikolaj Coster-Waldau.

Som instruktør og manuskriptforfatter på Forhøret er han med til at hæve standarden inden for danskproduceret tv, og han er blandt de film- og serienavne, som mange taler om lige nu.

Så hvis du også vil være med i samtalen ved vandkøleren, så kan det være en god ide at følge med i den nye sæson.

5. Short and sweet

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt Forhøret er en serie for dig, skal du ikke bruge mange minutter på at tjekke det første afsnit ud. Alle afsnit varer nemlig kun mellem 20 og 25 minutter.

Det er altså ikke et kæmpe projekt du kaster dig ud i, men en serie du kan hapse lidt af, når det passer dig.

Og det er nu meget rart med en såkaldt snackable serie mellem de timelange afsnit, som du sikkert (ligesom os) tit roder dig ud i.

Alle afsnit frigives på premieredagen

Hele sæsonen bliver frigivet på premieredagen, så du behøver ikke at vente en uge, med at få næste bid af historien. Alle afsnit kan ses på Viaplay fra den 29. august.

Det var fem gode grunde til at du burde se Forhøret sæson 2. Vi ser i hvert fald frem til den, og hvis ikke du også gjorde, så håber vi at du gør nu.

Hvis du mangler at få set første sæson, så kan den selvfølgelig også ses på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Viaplays nyeste dramaserie: Se traileren til ‘To søstre’

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på streamingtjenesterne i august

LÆS OGSÅ: De mest uforglemmelige karakterer i film og seriers historie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like