Fra kriminel i ‘Alfa’ til snu advokat: Dansk skuespiller medvirker i virkelighedsbaseret dramaserie om Nokia

Made in Finland – Satu Tuuli Karhu og Emil Kihlström som henholdsvis Katarina Tammi og Aki Makkonen. / Foto: C More

Dansk skuespiller spiller snu advokat i virkelighedsbaseret dramaserie om en af verdens største mobilproducenter.

Han spillede den kriminelle Zabi i Alfa, og senest har vi kunne se ham i rollen som lægen Jacob i publikumsuccesen Dopamin.

Den danske skuespiller Jonathan Harboe har allerede haft meget forskellige roller i sin skuespilkarriere, og nu kan han også skrive advokat på cv’et.

Made in Finland – Motorolas team af advokater. / C More

For når den finske serie Made in Finland får premiere på C More den 23. maj, bliver det med Jonathan Harboe i rollen som den snu advokat Chris Jackman.

Om mobilproducenten Nokia

Made in Finland er en virkelighedsbaseret dramaserie om mobilproducenten Nokia, der gik fra fra at være et lille finsk elektronikfirma til at blive en af verdens største mobilproducenter.

Rejsen i 80’erne forløber ikke uden vanskeligheder. Især da amerikanske Motorola anlægger patentovertrædelsessag mod Nokia. Motorolas advokatteam er ikke sådan at bide skeer med, heriblandt altså Chris Jackman spillet af danske Jonathan Harboe.

I skrivende stund har 17 brugere givet deres mening til kende om Made in Finland i form af en vurdering på IMDb, og resultatet af den afstemning fortæller, at serien lige nu har en uhørt høj IMDb rating på 9.1. Om den høje karakter er et udtryk for seriens gode kvalitet eller loyale medarbejdere, må tiden vise.

Se traileren til ‘Made in Finland’

LÆS OGSÅ: En krimi om brutale sexforbrydelser: Månedens anbefaling på C More

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2022

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier Anbefaler: 6 gode serier du skal se i maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like