Game of Thrones-skuespiller rygtet til rolle i The Witcher

Foto: The Witcher/Netflix

Det er lige omkring en måned siden, at første sæson af Netflix’ store fantasy-projekt, The Witcher, landede på tjenesten, og der er allerede kommet rygter om seriens fremtid.

Den første sæson tog alle med storm, og det ser ud til, at store skuespillere allerede er på tale til nye roller i de fremtidige sæsoner. Mark Hamill (Star Wars, Batman: The Animated Series) har joket om, hvorvidt han skulle spille Vesemir (Geralts ”adoptiv”-far) fremadrettet, men nu er et nyt rygte altså kommet op at vende.

Kristofer Hivju med i The Witcher

Det ser ud som om, at vores favorit-rødhårede, mælke-elskende vildmand, Tormund (Kristofer Hivju) fra Game of Thrones måske har fundet en plads i en ny fantasy-serie!

Foto: Anya Chalotra og Henry Cavill i The Witcher/Katalin Vermes/Netflix

Mens The Witcher instruktør og producer, Stephen Surjik er i gang med at finde lokationer til den næste sæson, formår han altså også at smide lidt på Instagram – og denne gang med et meget afslørende hashtag på et af hans (nu, slettede) posts.

Han taggede nemlig seriens stjerner, Henry Cavill og Anya Chalotra OG Kristofer Hivju i et billede! At billedet efterfølgende er blevet slettet fra hans profil, er meget sigende… Håber vi i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like