Game of Thrones-spinoff får officiel titel og første cast-medlemmer

(Foto: Game of Thrones/HBO)

Mens vi venter spændt på den ottende og sidste sæson af Game of Thrones, er de første nyheder fra én af de flere mulige spinoffs begyndt at dukke op. For det første har et nyt tweet fra forfatteren George R. R. Martin afsløret, at den officielle titel bliver The Long Night.

(Foto: Game of Thrones/HBO)

Serien bliver en forløber til Game of Thrones og kommer til at finde sted tusindvis af år tidligere i den tidsperiode, der i baggrundshistorien kaldes for Age of Heroes. Når den ildevarslende titel lægges oven i, er der vist ikke tvivl om, at det bliver en dyster serie. Som det blev fortalt i første bog og sæson, refererer The Long Night til den lange vinter fyldt med død, sult, sorg, mørke og oprindelseshistorien bag de faretruende White Walkers.

In that darkness, the White Walkers came for the first time. They swept through cities and kingdoms, riding their dead horses, hunting with their packs of pale spiders as big as hounds

Selvom det er spændende, at vi ikke skal sige farvel til Westeros for altid, betyder tidsskiftet, at vi skal møde et helt nyt cast. Indtil videre tegner det dog lovende, for Naomi Watts (Twin Peaks) er blevet castet som den kvindelige hovedrolle, mens Josh Whitehouse (Poldark) skal gøre hende selskab. Watts skal spille en karismatisk adelskvinde med en mørk hemmelighed – vi glæder os allerede til at finde ud af, hvad det er.

(Foto: Game of Thrones/HBO)

Der har været tale om hele fem Game of Thrones-spinoffs, men indtil videre er The Long Night den eneste, som har fået grønt lys. Optagelserne skulle starte i det nye år, og indtil videre er det kun piloten, der er bestilt. Lur mig, om den ikke nok skal finde et publikum. George R. R. Martin skal skrive manuskriptet sammen med Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman), mens Game of Thrones-hovedforfatterne David Benioff og D. B. Weiss vil fungere som executive producers. Vi skal ikke forvente serien før tidligst i 2020, men det bliver spændende at følge med i udviklingen.

Læs også: Første mini-teaser til Game of Thrones sæson 8 er ude

Læs også: 10 ting du (måske) ikke vidste om Game of Thrones

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like