Gammel stjerne vender tilbage til The Walking Dead

(Foto: Fear the Walking Dead/Richard Phibbs-AMC)

(SPOILERS FOR SÆSON 9 FINDES I DENNE ARTIKEL)

Vi kender det alle sammen. Vi følger en serie – i tykt og i tyndt – og måske får vi endda en favoritkarakter. Men så, lige pludselig, ud af det blå, dør denne person og/eller skrives ud. Et trist øjeblik. Så meget desto større er glæden, når denne person (selvfølgelig ikke i tilfældet hvor de døde) vender tilbage til serien!

Selvom Maggie forsvandt fra The Walking Dead i sæson 9, sammen med Rick Grimes, kan vi forvente hende tilbage snart!

Maggie blev skrevet ud af serien på grund af Lauren Cohans andre forpligtelser, og var derfor ikke med til tidsskiftet i sæson 9. Dog skal man ikke fortvivle, hvis man nåede at blive trist over manglen på Maggie, for ifølge showrunner Angela Kang, har hun allerede snakket med Cohan om Maggies tilbagevenden i sæson 10.

Kang udtalte, at hun havde en masse idéer om Georgies gruppe og om Maggie som del af den gruppe – hun løftede også sløret for, at Georgies gruppe nok får mere skærmtid – og at hun har snakket med Cohan om sine idéer, og Cohan virker til at være klar på at vende tilbage til The Hilltop – selvom Rick måske kun vender tilbage i en film, der er rygtet, så kan vi i det mindste få Maggie tilbage.

Lad os krydse fingre for, at vi får set meget mere til Maggie!

Læs også: 3 ting jeg har lært af 3 sæsoner af The Walking Dead

Læs også: 3 grunde til at jeg – langt om længe – overgav mig til The Walking Dead

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like