Elsket gangsterserie er tilbage med ny sæson: Se den eksplosive trailer

Gangs of London sæson 2 trailer
Foto: Gangs of London sæson 2/C More

‘Gangs of London’ vender tilbage med sin anden sæson, og den lover at blive lige så intens som den første.

Sat et år efter begivenhederne i første sæson, samles der op på de overlevende karakterer og det ændrede London. De overlevende fra Wallace-familien er spredt for verdens vinde, Dumani-familien er revet ned til grunden, og de forhenværende undercoverbetjent, Elliot (Sope Dirisu), finder sig selv i farligt territorie.

‘Investorene’ har til mål at få stabilitet til Londons underverden. For at opnå dette har de slået sig sammen med narkobaronen Asif Afrifi (Asif Raza Mir) og sat den nådesløse Koba (Waleed Zuaiter) til at styre London. Kobas metode er simpel, gør som han vil have eller mærk konsekvenserne.

Før i tiden var der et kodeks, en uskreven regelbog for hvordan de kriminelle opførte sig i offentligheden og ikke mindst blandt hinanden. Det er nye tider, og ikke alle er tilfredse med den nye ledelse. Et slag om hvilken form for by London skal være ulmer blandt undergrunden, og det vil blive en blodig krig.

Se traileren

Der er nok at se til for de kriminelle, og alt tyder på at blive en blod affære. Koda er kommet på banen, og nærmest psykotisk under udøvelsen af sin autoritet. Ingen kender udfaldet, men kampen om London er skudt i gang, og skudt skal forstås i den mest bogstavelige forstand.

Anden sæson af Gangs of London vil bestå af 10 afsnit og får premiere på C More d. 22 november, hvor du får to afsnit hver tirsdag. Hele første sæson kan ses lige nu på C More.

LÆS OGSÅ: ‘Yellowstone’ skabers nye serie har Sylvester Stallone i front som mafiaboss: Se traileren
LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘The Peripheral’ leverer god underholding, men ikke meget mere end det
LÆS OGSÅ: Tim Burtons nye serie ‘Wednesday’ er her snart – her er premieredatoen og den nye trailer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like