Glæd dig: Ny sæson af ‘Limboland’ får premiere den 5. april

Foto: Limboland sæson 2/Xee

Nu kan du se frem til anden sæson af den anmelderroste ungdomsserie Limboland.

De tre veninder Freja (Frederikke Dahl Hansen), Nadja (Angela Bundalovic) og Katrine (Emma Sehested Høeg) er tilbage på skærmen, når anden sæson af Limboland rulles ud den 5. april på Xee.

Med sin forrygende fortællerevne stiller skaberen af Limboland, Rikke Louise Schjødt, skarpt på ungdomslivets mange nuancer og problematikker. Gennem temaer som venskab, forhold, gruppepres, og selvfortælling, har Schjødt skabt en moderne skildring af det danske ungdomsliv i dag.

LÆS OGSÅ: Fra Super Nintendo til horror: 5 oversete serier, der ikke spilder din tid

Limboland er blevet rost til skyerne, og endda blevet kaldt den danske pendant til den amerikanske hitserie Girls. Udover at vinde prisen for ‘Bedste TV serie – short form’ til TV-Prisen blev Emma Sehested Høeg nomineret til en Robert for sin portrættering af Katrine. Serien er blevet så populær at både Norge og Sverige nu har købt og vist den.

Hvad kan vi se frem til i sæson 2?

I anden sæson kæmper vores tre hovedpersoner fortsat med at navigere i de problemer, kriser og dilemmaer, voksenlivet kaster efter dem. Vi følger de tre unge kvinder i deres forsøg på at vedligeholde de narrativer, de skaber om dem selv for både kvinderne selv og folk omkring dem. Snart begynder konsekvenserne af kvindernes tvivlsomme beslutninger at indhente dem.

Seerne kan opleve nye tilføjelser til persongalleriet, f.eks. bliver en af kvinderne forfulgt af en ukendt person der tilsyneladende ved alt om hende. Vi får også endnu mere indsigt i Katrines og Frejas karakterer, da vi kommer til at møde deres forældre.

Du kan også glæde dig til at opleve nye karakterer, spillet af kendte ansigter som Paprika Steen, Cyron Melville, Christoffer Hvidberg Rønje, Bo Carlsson og Kasper Gattrup. 

Den spritnye sæson disker op med otte afsnit i alt. Det første afsnit lander på Xee den 5. april kl. 21.30, og så kan du glæde dig til at se et nyt afsnit hver mandag.  

LÆS OGSÅ: Ungdomsserie om sex og forræderi på vej til Viaplay

LÆS OGSÅ: Se teaseren til HBO Max’ nye ungdomsserie ‘Genera+ion’

LÆS OGSÅ: Podcast: Holder ‘Sex and the City’ stadig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like