Glæd jer til Big Little Lies

Big Little Lies

Umiddelbart ville jeg nok ikke falde over denne type genre, hvis jeg skulle lave en benhård prioritering, af de vigtigste serier jeg bør se. Ikke desto mindre blev jeg faktisk ganske positivt overrasket, da jeg så første afsnit afsnit af Big Little Lies.

Jeg var så heldig, at blive inviteret til HBO Nordics julearrangement, hvor vi så et lille preview på, hvad vi har i vente i starten af det nye år.

Big Little Lies er en ret stor satsning, og jeg ville nok også skyde på at det kvindelige publikum er den primære målgruppe. Jeg vil dog sige til alle serie interesserede drenge, mænd og dudes derude, lad være med at snyd jer selv for i det mindste at se et afsnit, for det virker faktisk ganske lovende.

Denne drama komedie af den mørkere slags, virker faktisk til at have andet til sig end ligegyldig intriger,mellem en række velstillede forældre i en by i Californien.

Det skader heller ikke, at rollelisten bl.a tæller prominente navne såsom, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Reese Witherspoon og Nicole Kidman.

Jeg kan ikke røbe så meget om serien, andet end ”at ikke alt er som det ser ud til at være” og så er der noget med et mord. Jeg vil lade jer selv vurdere om det er noget for jer, jeg skal bestemt selv se serien når den kommer.

Du kan se den officielle trailer til serien her:

https://www.youtube.com/watch?v=nS0UsecjHx8

Læs også: Alt om den nye sæson af Gilmore Girls

Læs også: Ny sæson af Sex and the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like