Gode serier skal ses på et godt Smart TV

Black Friday nærmer sig med hastige skridt, og selvom jeg selv lige har investeret i et 48 tommer Samsung Smart TV, som jeg ganske givet har betalt alt for meget for. Ja, så kan jeg jo godt komme med et par anbefalinger til jer.

Vores venner hos Pricerunner har været så venlige, at sende os en liste over de Smart TV der rent faktisk sælger bedst. Pricerunner fungerer på den måde, at man kan tjekke efter bedste pris og kvalitet, hvorefter man ved at klikke på et givent produkt, sendes videre til det pågældende firmas webshop.

Jeg har rent faktisk selv, set en hel del serier på min iPad og min computer, men det var nu mest fordi det passede bedst, når jeg skulle putte en af mine tre små drenge.

Det var ret hyggeligt at ligge sammen med dem, og samtidig have høretelefonerne i mens man lige nappede et par afsnit af sin favorit serie. Det er lidt problematisk med et Smart TV, da en stor del af oplevelsen jo er den lækre LED skærm, den fantastiske lyd og HD.

Selvom det er utroligt dejligt, at ligge og putte med sine børn. Så er det altså heller ikke dårligt, at slå benene op på sofaen og nyde et afsnit af Westworld, Vikings eller The Crown. Det er en god fornemmelse, bare at lade sig opsluge af den stemning det kan skabe, med den helt rigtig lyd og billedkvalitet. Det er derfor at et godt Smart TV, efter min mening er uundværligt, hvis man er ægte serienørd.

Jeg har her samlet et overblik, over de Smart TV, der ifølge Pricerunner, giver god mening at kigge efter på fredag, når Black Friday rammer Danmark.

1.Samsung UE55KS8005

samsung-ue55ks8005

Tjek pris og produktbeskrivelse her

 

2. Samsung UE55KS7005

samsung-ue55ks7005

Tjek pris og produktbeskrivelse her

 

3. LG 55C6V

lg-55c6v

Tjek pris og produktbeskrivelse her

 

4. Samsung UE49KS7005

samsung-ue49ks7005

Tjek pris og produktbeskrivelse her

 

5. Samsung UE65KS8005

samsung-ue65ks8005

Tjek pris og produktbeskrivelse her

Held og lykke med at finde det helt rigtige Smart TV hos Pricerunner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like