Greys hvide verden sæson 1-14 kommer på Viaplay til november

(Foto: Grey’s Anatomy/Shondaland)

Greys hvide verden er – trods sine efterhånden mange år på bagen – en af de serier, der er blevet nævnt flest gange på Vi Elsker Serier her på det sidste. Det skyldes både rygter om, at vi måske snart har set det sidste til en af de største hospitalsserier nogensinde, men også, at holdet bag serien har lanceret en potentiel ny hitserie: New Amsterdam.

(Foto: Grey’s Anatomy/Shondaland)

Nu har Greys hvide verden dog endnu engang fundet vej til vores nyhedssektion. Ikke på grund af nyt fra selve serien, men fordi Viaplay på blandt andet sin Instagram har meddelt, at der fra 5. oktober kun var 30 dage tilbage, til at man vil kunne se sæsonerne 1 – 14 af den populære serie om Meredith Grey og alle de andre på netop Viaplay.

(Foto: New Amsterdam/NBC)

Dette er godt nyt til alle fans af serien, der med ærgrelse måtte erfare, at tjenestens rettigheder til serien tidligere udløb. Hvis ventetiden til november er svær, så kan man jo passende følge førnævnte nye skud på stammen fra skaberne af Greys hvide verden, New Amsterdam, hvor man følger Dr. Max Goodwins (spilllet af Ryan Eggold) forsøg på at revitalisere et af USA’s ældste offentlige hospitaler og sætte pleje over faktura. Du kan se trailer til denne serie her:

Læs også: Greys hvide verden stopper (muligvis) efter 16. sæson

Læs også: New Amsterdam har premiere på Viaplay i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like