Greys hvide verden stopper (muligvis) efter 16. sæson

(Foto: Grey’s Anatomy/Shondaland)
(Foto: Grey’s Anatomy/Shondaland)

Med den kommende 15. sæson skriver Greys hvide verden sig ind i historiebøgerne, som en af de hospitalsdramaer der er blevet sendt i længst tid. Vi ved, at der i hvert fald kommer en sæson mere, men denne kunne meget vel blive den sidste.

Uden at sige noget officielt om seriens skæbne har Ellen Pompeo, Meredith Grey herself, udtalt at hun føler, at størstedelen der er at fortælle om livet på Grey Sloan Memorial er fortalt. Pompeo selv vil gerne udforske andre muligheder, og har stor interesse i både rollen som instruktør og producer.

Greys hvide verden uden Meredith Grey – er det overhovedet en mulighed? Svaret er simpelt: nej. Shonda Rhimes, som har skabt serien, har ved flere lejligheder sagt, at serien slutter, når enten Pompeo eller Rhimes selv ikke længere har lyst.

Vi har efterhånden været vidne til et flystyrt, en bombe, et hospitalsskyderi, utallige døsfald og meget mere, og er stadig på magisk vis kommet levende ud på den anden side. Det eneste Greys hvide verden tilsyneladende ikke kan overleve, er et farvel til Meredith Grey.

(Foto: Grey’s Anatomy/Shondaland)

Jeg er ikke meget for det, men noget kunne tyde på, at Rhimes skal i gang med at skrive en afslutning på Merediths historie. Med hendes track record tør jeg slet ikke tænke på, hvad den kommer til at indeholde. Jeg tænker ikke, der er andet at gøre, end at hive tequilaen frem og ’dance it out’ i bedste Meredith-stil.

Sæson 15 af Greys hvide verden har premiere 27. september i USA, og vi kan i Danmark se sæson 1-14 på Viaplay fra 5. november.

Læs også: Kan du huske serien? McGyver

Læs også: The Good Cop lander på Netflix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like