Har vi virkelig brug for så mange streamingtjenester?

Foto: Den som dræber sæson 2/Viaplay Original

Der fandtes engang en app, der samlede alle de forskellige online-chattjenester ét sted. Hvad nu, hvis nu det samme fandtes til streamingtjenester? One app to rule them all?

Øj, det ville være fedt. For der er mange … virkelig mange streamingtjenester. Derfor har vi nok også alle en hel del bogmærker i browseren eller apps på vores smartv med adgang til mange streamingtjenester. Lad os lige tage temperaturen på dem og se, om der er nogen, vi kan undvære.

TV 2 Play

Den SKAL man have! Der er Rita, Badehotellet, Klovn og andre serier plus en masse andre danske programmer, som gør det til en no-brainer. TV2 News er et must for den nyhedshungrende, og de mange forskellige doku’er, der også findes på tjenesten, er bare ekstra guf.

Foto: Rita (Mille Dinesen)/Per Arnesen/TV 2

Samtidigt giver den jo adgang til sport som NBA, Tennis og Tour … Og Tour skal der jo til. Og det fede er, at man kan have flere kanaler kørende på samme tid.

Viaplay

Den kan heller ikke undværes. Viaplay har lagt sig i selen og er virkelig skarp på dansk krimi for tiden. Forhøret og Den Som Dræber finder du ikke andre steder. Og en stærk line-up af børnekanaler som Disney og Nickelodeon gør det nemmere at stjæle sig til lidt ekstra morgensøvn på sofaen, mens børnene ser tegneserier. 

Foto: Den som dræber sæson 2/Viaplay Original

Smid en lang række fede film oveni, og sæt trumf på med kræs for den hemmelige skyld i form af både Paradise Hotel og Luksusfælden. Du går ikke ned på reality. 

Netflix

Der er ingen tvivl om, at Netflix har været den største drivkraft inden for streaming-tjenester. Der er tonsvis af gammelt materiale at rode igennem, og det tager nogle gange længere tid at vælge, end det tager at se de programmer, der bydes på. Film og serier findes i tusindtal.

Foto: Stranger Things/Netflix

De står også for produktionen af deres eget content, Netflix Originals, der laver nogle sygt fede ting. Hallo! Stranger Things, House of Cards, Orange is the New Black! Og hvis ikke det var nok: Marvel-serierne Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Defenders? Jo, jo. Det kører for dem. Sense8 og Narcos oveni? Hold nu op for pokker.

Og så er der da også lige et ton af superfede stand-upp’ere og livekoncerter. Så den skal altså heller ingen steder.

HBO Nordic

Øhm. Nej. Westworld? Doom Patrol? Billions? Perry Mason? Og det er bare blandt de nyere ting. Deres bagkatalog er også helt og aldeles vanvittigt. Nogle af de bedste serier nogensinde finder du her; Sopranos, The Wire, Sex and The City.

Foto: Westworld / HBO Nordic

Og så skal vi jo heller ikke glemme, at det var her Game of Thrones begyndte for alle de mange år siden.

Der er endda også noget for de yngste. For HBO Nordic kører Toonix, der har både Disney- og Pixar-film, Svampebob Firkant og Postmand Per og en lang række andre børnefilm med sange, der sætter sig fast i hjernen på dig, så du pludselig står og nynner titelmelodien til Angry Birds, mens du roder rundt i frysedisken i Netto.

Telmore Play har det hele

Hver og én streamingtjeneste har noget unikt og noget, der bare ikke kan undværes, og vi må nok se i øjnene, at den der app, der samler alle streamingtjenesterne i én, aldrig kommer. Så i stedet må vi fortsætte med at bruge alle vores bogmærker eller smarttv-apps og glæde os over, at Telmore Play tilbyder alle de ovennævnte tjenester i deres abonnement! De smider oven i købet Bookmate og Telmore Musik oveni, så Telmore Play giver ikke bare en god undskyldning for at beholde alle tjenesterne – det giver ligefrem mening.

For når tjenesterne alligevel trækker pengene fra dit kort hver måned, kan du faktisk spare en pæn slat ved at samle det hos Telmore. Du har jo også brug for et telefonabonnement med fri data, så du kan se alle de serier, vi anbefaler her hos Vi Elsker Serier, uanset hvor du er.

Så jo. Det giver meget god mening med det Telmore der!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like