HBO Europe afslører castet til ny dansk serie

Foto: Kamikaze/HBO Nordic/Åsmund Sollihøgda

Optagelserne til den danske serie Kamikaze er afsluttet, og nu løfter HBO Europe sløret for, hvilke danske skuespillere, der kan findes på rollelisten.

Det er kronede dage for danske serier på de store streamingtjenester. Senest kunne vi her på redaktionen berette om en ny dansk serie, der snart får premiere på Netflix, og nu melder HBO Europe sig også på banen med sin første af slagsen. Streaming-giganten er nemlig snart klar med den nye serie Kamikaze, der er instrueret af danske Kaspar Munk (Herrens Veje, The Rain).

Serien Kamikaze handler om den unge Julie, der er spillet af Marie Reuther (Badehotellet). Den 18-årige Julie mister sin familie i en tragisk flyulykke i Rwanda, og de særdeles velhavende forældres død efterlader nu Julie tilbage med et stort palæ, rigeligt med penge, udrejselængsel og et eksistentielt tomrum midt i sorgen.

LÆS OGSÅ: Ny serie med ’Breaking Bad’-stjerne på vej

Nu skal Julie finde sig selv igen og den charmerende 18-årige rejser derfor ud i verden for at få styr på tilværelsen. Det bliver en omtumlet jordomrejse, rundt i klodens afkroge, hvor den fandenivoldske Julie skal genfinde meningen med livet efter hendes store tab. Alt sammen fortalt med humoristisk ømhed.

Stærkt nordisk cast og populær forfatter bag ’Kamikaze’

Udover Marie Reuther byder Kamikaze også på en perlerække af danske og nordiske skuespillere. Således medvirker Charlotte Munck (Anna Pihl, Efterforskningen) som Julies mor, mens faderen spilles af svenske Johan Rheborg (Partisan). Af de mere kuriøse navne på rollelisten findes den danske komiker Anders Matthesen (Ternet Ninja, Terkel i knibe) i rollen som Julies psykolog.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Skønhedsbranchen får smæk i ‘Friheden’ sæson to

Kamikaze bygger på romanen Muleum af den populære norske forfatter Erlend Loe, som mange vil kende for komedieromanen Doppler fra 2004, der senere er blevet udvidet til en bogtrilogi. Muleum er blev omskrevet til serieformat af forfatter og manuskriptforfatter Johanne Algren (Holiday, Johanne i Troldeskoven).

Kamikaze kommer til at bestå af otte afsnit, der forventes at få premiere engang i 2021.

LÆS OGSÅ: Jul med Bodil og smørklat: Årets julekalendere på DR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like