HBO Nordic i december

Dette indlæg præsenteres i samarbejde med:

 

 

VIKINGS vendte tilbage på HBO Nordic i november til mange af  de inkarnerede fans begejstring. Blodet flyder også i december, hvor vi bl.a får fornøjelsen af serien Knightfall, som jeg var så heldig at blive inviteret til forpremiere på i Empire Bio i København.

Du kan se lidt stemningsbilleder her:

Der var ikke sparret på kreativiteten fra HBO Nordic, der havde hyret tempelriddere og fundet våben der var et hit i det 14.århundrede til at skabe den rigtige stemning omkring serien.

Serien var ikke umiddelbart på min liste over dem jeg havde tænkt mig at kaste mig frådende over, da jeg normalt godt kan være lidt udfordret af “genren”. Knightfall tog dog fusen på mig baseret på de to afsnit der blev vist denne aften. Det var velproduceret, spændende og meget blodigt, også selvom man ikke nødvendigvis har ligget søvnløs for at terpe tempelriddere og deres historie, men det giver Knightfall dig rent faktisk lyst til at begynde på. Jeg glæder mig til mere, serien har premiere d.7/12 og du kan læse mere om den og andre aktuelle serier på HBO Nordic i december lige her:

ALL DEF COMEDY


Ny stand-up-serie fra HBO. Premiere 2. december

Den nye stand-up-serie på seks afsnit er skabt af Russell Simmons, har Tony Rock som vært og musik af DJ Mustard. Kendte komikere som Deon Cole (Blackish, Angie Tribeca), DeRay Davis (21 Jump Street, Barbershop: The Next Cut), Gary Owen (Ride Along, Meet The Blacks) JJ Williamson og mange andre talenter medvirker.

MICHELLE WOLF – NICE LADY 


Nyt stand-up-show fra HBO. Premiere 3. december

Der er dømt knivskarp humor og overraskelse, når Michelle Wolf debuterer med stand-up-showet Michelle Wolf: Nice Lady. Der er overraskende tanker om feminisme, miljøet, offentlige toiletter og Hillary Clinton. Og vigtige pointer om hverdagens absurditet, fx, at det er lettere at føde end at bage croissanter…

KNIGHTFALL 


Ny serie (10X45 min). Premiere 7. december

De var det mest magtfulde og mytiske broderskab i Middelalderen. Udnævnt til at tage vare på kristendommens hellige relikvier. Historien begynder med faldet af tempelriddernes sidste bastion i Det hellige land, og den hellige gral går tabt, Flere år efter kommer tempelridderne på sporet af den forsvundne gral, og jagten går ind. I front står den modige og selvstændige tempelridder Landry (Tom Cullen, kendt fra Downton Abbey og Gunpowder). Andre på rollelisten er Pádraic Delaney, Jim Carter, Olivia Ross og danske Sarah-Sofie Boussnina. Jeremy Renner har produceret.

TURN


Sæson 4. Premiere 11. december.

Det historiske spiondrama Turn tager seerne med på en rejse tilbage til en foruroligende og forræderisk verden i Washington under den amerikanske uafhængighedskrig, hvor Abraham Woodhull sammen med en gruppe barndomsvenner danner Amerikas første spionring – The Culper Ring. I hovedrollerne ses Jamie Bell som Abraham Woodhull, Seth Numrich som Ben Tallmadge og Heather Lind som Anna Strong.

GUNPOWDER


Ny miniserie i tre dele. Premiere 19. december

Miniserien er baseret på virkelige begivenheder og går tæt på historien bag Guy Fawkes Day. Kit Harington (Game of Thrones), Peter Mullan (Quarry), Mark Gatiss (Sherlock) og Liv Tyler (The Leftovers) er blandt hovedrollerne i serien, som er skrevet af Ronan Bennett (Top Boy) og instrueret af J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed). Robert Catesby (Harington) var manden, der planlagde at springe Parlamentet i luften og myrde den britiske Kong James I i 1605. På rollelisten ses også Tom Cullen (Downton Abbey, Knightfall) og Edward Holcroft (Kingsman). Alle tre afsnit er tilgængelige 19. december.

MAFIA ONLY KILLS IN SUMMER 


Ny serie (12×60). Premiere 31. december

Den italienske dramakomedieserie (original titel: La mafia uccide solo d’estate) er baseret på den prisbelønnede film af samme navn. Både serie og film er skabt af Pif (Pierfrancesco Diliberto). Vi følger en ung knægt i byen Palermo under de turbulente 70’ere, hvor mafiaen ikke var til stede endnu… officielt… Hele første sæson er tilgængelig 31. december.

NO OFFENCE

Ny serie. Premiere 31. december

Joanna Scanlan (The Thick of It, Getting On), Elaine Cassidy (The Paradise, Harper’s Island) og Alexandra Roach (The Iron Lady, Utopia) leder det uortodokse politi-team i Shameless- og State of Play-manusforfatter Paul Abbotts nye politiserie. Will Mellor (Dates, Broadchurch), Paul Ritter (Friday Night Dinner, Vera) og Colin Salmon (Arrow, 24: Live Another Day) er de seje men godhjertede betjente, som bekæmper kriminalitet i de mest skumle områder af Manchester. Både sæson 1 + 2 bliver tilgængelige 31. december.

JAMAICA INN

Ny miniserie. Premiere 31. december

Den berømte britiske forfatter Daphne du Mauriers gotiske klassiker Jamaica Inn er transformeret om til en serie af Emma Frost (The White Queen, Consuming Passion), der er instrueret af Philippa Lowthorpe (Call The Midwife, Five Daughters). Plottet udspiller sig i 1821 med Cornwalls vindblæste hede som ramme. Den unge kvinde Mary (Jessica Brown Findlay, Lady Sybil i Downton Abbey) er efter morens død nødt til at bo hos en tante (Joanne Whalley, The Borgias, Gossip Girl). Der bliver presset på for, at Mary skal gifte sig med den lokale Ned, men Mary har andre planer. Hun vil kun gifte sig med en, hun elsker, og hun stikker af fra frieren og rejser til Jamaica Inn i Cornwall. Miniserien er på to episoder af 90 minutter, som begge er tilgængelige 31. december.

HBO NORDIC FOR BØRN


Børnenes favoritter i december på HBO Nordic

Der er gode nyheder for børnene på HBO Nordic i december fx Wacky Races, den anmelderroste Jul i Bakkekøbing og nye episoder af den elskede klassiker Barbapapa. Klik ind på HBOKids-sektionen Toonix i juleferien, så er der for alvor dømt familiehygge og julefred.

God fornøjelse!

Læs også: 10 klassiske serier du skal se på HBO Nordic

Læs også: Store forventninger til HBO’s Knightfall

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like