Nyt om Lovecraft Country: Nu kan du se første episode uden abonnement til HBO Nordic

Foto: Lovecraft Country/HBO Nordic

Nu er det ikke kun dem med et abonnement til streamingtjenesten HBO Nordic, der kan se den populære serie Lovecraft Country.

Foto: Lovecraft Country/HBO Nordic

Horror-serien Lovecraft Country fik premiere på streamingtjenesten HBO Nordic den 17. august 2020. Du skulle derfor have abonnement til HBO Nordic for at se serien.

Sådan er det ikke længere. For HBO Nordic har valgt at gøre første episode af Lovecraft Country tilgængelig på YouTube frem til den 1. september 2020.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen: Lovecraft Country fremstiller hvide mennesker som monstre

Serien har allerede høstet en del roser. Også her på Vi Elsker Serier har horror-serien fået god kritik, og vores anmelder har givet den fem ud af seks hjerter.

Erfarne og danske kræfter bag Lovecraft Country

Bag serien står bl.a. to erfarne serieskabere i skikkelse af Misha Green (Underground, Sons of Anarchy, Helix) og Jordan Peele (The Twilight Zone, Hunters, Get Out, Key and Peele, Us).

Instruktørlisten er lang, men særligt ét navn springer os danskere i øjnene. For seriens syvende afsnit er instrueret af den danske skuespiller og instruktør Charlotte Sieling. Som instruktør har hun serier som Homeland, Borgen, Broen, Forbrydelsen, Krøniken og Rejseholdet stående på sit CV.

LÆS OGSÅ: 3 hurtige om Lovecraft Country

Du finder første episode af Lovecraft Country her.

LÆS OGSÅ: Dystopi og lukket samfund: Elsker du serier som The Handmaid’s Tale vil du sikkert også elske Partisan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like