HBO Nordic opgraderer til HBO Max i 2021

Fra anden halvdel af 2021 bliver HBO Nordic til HBO Max og fordobler samtidig antallet af film og serier.

Andy Forssell, chef for HBO Max Global, afslørede på en online-videokonference, at HBO’s europæiske og sydamerikanske streamingtjenester vil overgå til HBO Max-formatet.

HBO Max gik allerede i luften i USA i foråret, og nu planlægger streamingtjenesten altså at opgradere i de resterende 190 lande. For tjenestens danske kunder betyder det altså, at HBO Nordic fra anden halvdel af 2021 vil skifte navn til HBO Max. Dermed kan brugerne også forvente en fordobling i platformens indhold, ifølge Forssell.

LÆS OGSÅ: Nu kan private leje huset fra ’The Undoing’

Det vides endnu ikke, hvornår den nye HBO Max-streamingtjeneste præcist er klar, kun at det bliver inden 2022. Det er ligeledes uvist, hvad det kommer til at betyde for abonnementets pris.

Filmpremierer på samme dag som biograferne

Nyheden om opgraderingen og udvidelsen af HBO’s europæiske streaming-platforme falder oveni, at filmselskabet Warner Brothers kommer med en stor udmelding.

Selskabet lover nemlig at have premiere på alle deres kommende film i 2021 på HBO’s amerikanske streamingtjeneste samtidig med, at filmene vises i biografen.

LÆS OGSÅ: Den store julekalender-quiz

Der er altså store forandringer og spændende tiltag på vej hos HBO, der befinder sig i et stærkt konkurrerende streaming-marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like