Her er de medvirkende: Nikolaj Lie Kaas skriver og instruerer den nye danske serie ‘Agent’

Agent, Nikolaj Lie Kaas / Foto: Henrik Ohsten Zentropa

Nikolaj Lie Kaas står bag ny TV 2-serie med en hel del kendte danskere.

Når komedieserien Agent får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i 2023 står der “Nikolaj Lie Kaas” to steder i rulleteksterne: under manuskript og instruktør.

Den anerkendte skuespiller har nemlig igen sagt ja til at skrive og instruere en serie. Han har tidligere skrevet og instrueret komedieserien Mr. Poxycat & Co. med Rasmus Bjerg i hovedrollen.

Og også denne gang skal vi have noget at grine af:

“Det er en komedie oven på et drama, for jeg har været bevidst opmærksom på ikke at overgive mig til det rene drama, hvilket ligger lige for, når man skildrer et menneske, der er på en deroute. Men det har været mit mantra, at man skal kunne grine højlydt”, siger Nikolaj Lie Kaas om sin nye serie, Agent.

Esben Smed spiller hovedrollen i ‘Agent’

Den Robert-vindende skuespiller Esben Smed (Ser du månen, Daniel) spiller hovedrollen som Joe, der arbejder som agent for kunstnere i underholdningsbranchen. Han har store planer med firmaet, som i øvrigt er ejet af hans mor, men drømmene krakelerer, og artisterne truer med at forlade firmaet.

Privatlivet slår også revner, for ekskonen vil begrænse Joes samvær med deres fælles datter og truer med at slæbe ham med i Familieretshuset.

“Jeg har altid tænkt, at der et stort potentiale i min branches originaler og historier, og jeg har altid været fascineret af mennesker og karakterer, der ikke selv kan se de åbenlyst forkerte valg, de tager. Sådan opstod ideen om Joe, en kendis-agent, der skal navigere rundt i underholdningsmiljøet med alt, hvad det indebærer af sindssyge situationer, samtidig med at han skal være far for sin tiårige datter”, fortæller Nikolaj Lie Kaas.

Her er de medvirkende i ‘Agent’

Udover Esben Smed udgøres det primære cast af Julie Agnete Vang (Borgen), Ina-Miriam Rosenbaum (Broen), Selma Sol í Dali Pape (Julefeber), Mathilde Arcel (Mille) og Hans Henrik Clemensen (Efterforskningen).

Derudover medvirker en lang række store og kendte skuespillere og personligheder, som spiller sig selv:

Dar Salim
Sidse Babett Knudsen
Lars Ranthe
Thomas Blachman
Magnus Millang
Ulrich Thomsen
Tomas Villum
Birthe Neumann
Rasmus Bjerg
Tobias Rahim
Helle Thorning-Schmidt
Lars Løkke Rasmussen
Nukâka Coster-Waldau
Sigrid Husjord
Melvin Kakooza
Gun-Britt Zeller

LÆS OGSÅ: Første teaser til den nye danske Netflix-serie ‘Skruk’ er landet

LÆS OGSÅ: De bedste danske serier – NOGENSINDE

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘Frit land’ Har vi fået nok af serier om bandemiljøet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like