Herligt gensyn med en dræberdukke: Månedens anbefaling på C More

Foto: Chucky/C More

I denne måned anbefaler vi serien ‘Chucky’ om en upopulær teenagedreng, der finder en dukke, som er en liiidt for god ven.

Chucky følger teenagedrengen Jake, der i begyndelsen af serien køber en Good Guy-dukke på et loppemarked. Jake er noget af en outsider på sin skole og bliver set ned på grundet sin interesse for kunst med dukker, og fordi han kommer fra et fattigt hjem.

Efter Jake har købt Chucky, begynder mærkelige hændelser at finde sted. Hændelser af en meget makaber natur. Chucky er efter sine egne ord Jakes bedste ven, og dem, der vil Jake det ondt, vil få med Chucky at bestille.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

De gamle kræfter er tilbage

Holdet bag Chucky er meget genkendeligt, for det er Don Mancini, skaberen af den originale Chucky-film, Barneleg, der er vendt tilbage til serien og har skrevet de to første afsnit samt instrueret første afsnit.

Don Mancini er ikke den eneste, der vender tilbage til universet. Brad Dourif (Ringenes herre: De to tårne), der lagde stemme til Chucky i alle film, med undtagelse af Child’s Play fra 2019, er også tilbage med sit stemmearbejde.

Alt det praktiske

Chucky er en gyserserie, men der er også en masse komiske elementer smidt ind. De kommer mest fra Chucky selv, som giver anledning til latter, når bandeord bliver slynget ud til højre og venstre.

Denne nye serie har også fravalgt computergenerede billeder og gør i stedet brug af praktiske effekter til at bringe dukken til livs. Dette giver serien en charme og realisme, man ikke ser så ofte i dag.

Se traileren til Chucky

De første tre afsnit af Chucky er ude nu, og der kommer nye afsnit hver mandag eksklusivt på C More.

LÆS OGSÅ: Uuuuh: De 5 bedste serier inspireret af Gysets Konge, Stephen King

LÆS OGSÅ: Kultgysere: 5 af de bedste og de mest oversete klassikere

LÆS OGSÅ: Not so scary: 5 komplet overvurderede gyserfilm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like